arkadaslar bu vergi iadeleri icin bireysel basvurumu yapalim yoksa danisman sirket araciligi ilemi yapalim hangisini onerirsiniz ?
arkadaslar bu vergi iadeleri icin bireysel basvurumu yapalim yoksa danisman sirket araciligi ilemi yapalim hangisini onerirsiniz ?
vergi iadesi için gereken belgelerde hep son paycheck gerekli görünüyor ama ben amerikadayken şirketimden ilgili maili aldığımda sonda bir not vardı çeklerinizi ordayken bozdurun türkiyede sorun olabiliyor diye. ben de danışmanıma sordum bozdurmadan çekleri getirmeli miyim yoksa bozdurmalı mıyım dedim, danışmanım da çeklerini bozdurabilirsin ama çalıştığın yerler w2 formlarını mutlaka yollamalı bize demişti ben de ona güvenerek çeklerimi bozdurdum. şimdi şüpheye düştüm umarım danışmanım beni yanlış yönlendirmedi bir saçmalık yapıp? çeklerin detay açıklamalarının yazdığı bölümleri hep sakladım ama çek kısımlarını bozdurduğum için elimde çek olarak bir belge yok haliyle. şimdi vergi iademi alamaz mıyım? zaten bir iki gün içinde şirkete gidicem ama öncesinde burdan da danışıyım dedim. bu konuda bir bilgisi olan var mı?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks