arkadaþlar benim uçaðým istanbuldan saat 09:00 da kalkýyor.peki nezaman havalimanýnda olmam lazým.birara 2 saat önce orda olsan yeter demiþlerdi ama kesin saat öðrenmek istiyoru.9daki uçaða 06:30 da havaalanýnda olsam sorun olmaz dimi?
arkadaþlar benim uçaðým istanbuldan saat 09:00 da kalkýyor.peki nezaman havalimanýnda olmam lazým.birara 2 saat önce orda olsan yeter demiþlerdi ama kesin saat öðrenmek istiyoru.9daki uçaða 06:30 da havaalanýnda olsam sorun olmaz dimi?
DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..
olmaz tabi.orada cay may icersin gerci pahali kupasi on milyon...
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHÝBÝ.
6buçuk uygun bir saat...
Bir yerden platinium tarzý bir kredi kartý bulursan havaalanýndaki bazý mekanlarda ücretsiz yeme içme hakkýn var...
zaten geciyor zaman kolayca.ucakta yemek veriyorla rzaten baska birseye ihtiyacin yok...
arkadaþþar çok acil yardým istiyorum.yarýn biniyorum bir tane büyük valiz hazýrladým.el bagajý olarakda o küçük tekerlekli valizlerden götürsem kabul olur mu?yoksa bildiðimiz elde taþýnan valizlerden mi götürmeliyim?
tekerlerkli olur niye olmasin
2 tane tekerlekli valiz iyi olmaz bence. Büyük bir sýrt cantan olursa evraklarýný, paraný, elektronik esyaný, yiyecek vs onun icine koyar rahatca yanýnda tasýyabilirsin. Tekerlekli valiz tarzý olnca ac kapa, tasýmasý falan iyi olmaz. Ona göre ayarla derim...
saðol fikir için,sýrt cantam yok almadým,artýk el çantasý yaparým küçük bavullardan.bir de laptop olcak tabi çantasýyla birlikte![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks