Arkadaþlar son sýnýf öðrencisi olarak bi hatýramýz olsun diye 5 arkadaþ amerikaya gitmeye karar verdik. Ama ne yazýk ki yanlýþ bir þirkete denk geldik. Öncelikle kendi paralarýný alana kadar müthiþ bir ilgi alaka vardý neredeyse hergün arýyolardý. Ama sonra paralarý verdik ve artýk pembe bulutlar kalktý ve neredeyse hergün biz arar olduk. PsBiz 3 kiþi ilk kez diðer 2 kiþi ikinci kez gidicektik.Biz 3 kiþi vize görüþmesine girdik fakat diðer arkadaþkar daha önce gittikleri için onlarýn DS ve pasaportlarý yollanýcaktý.) DS ler nerede ? DS ler nerede? diye ve hep bugün yarýn gelir diye oyaladýlar. Neyse en sonun da DS ler geldi. Ýyi dedik þükür geldi ya artýk bundan sonraki süreç kolay heralde diye düþündük ki þirket te bize ayný ný söledi. DS ler yollandý ve biz 3 kiþininki en fazla 3 gün diðer iki kiþininki de en fazla 5 gün için de vize basýlý olarak gelir dendi. Ama bizim vizeler 15 gün sonra geldi. VE diðer arkadaþlarýmýn ki ise tam 48 gün geçmesine karþýn yoktu. Biz bu pazartesi ( 29 haziran ) da gidiceðiz. Ve dün sevindirici bi haber geldi vizeler basýlý þekilde bugün ulaþaðý sölendi biz tabi süper bi sevinç içinde 5 kiþi gidiyoruz diye havalrayýz... Ama bugün gelen 2 pasaporttan 1 tanesinde yanlýþlýk olduðu ve yanlýþ vize basýldýðý görüldü. Benim arki þok tabiki ve kons. arandý þirket tarafýndan ve neden böle olduðu soruldu? Kons. verdiði cevap gönderilen DS in barkotu eksik çýkmýþ ondan dolayý basým da hata oldu denmiþ. Ve daha ben 10 nisan da vize görüþmesine giderken þirketime DS ime baka bilirmiyim demiþtim þirketin cevabý bana aynen þöyleydi " Saçmalama Bu DS bunda nasýl hata yapabiliriz ki biz " Dedi. Ve 10 nisan günü kons. gittiðimde Benim DS imde adresim yanlýþ barkotum ekisik diðer bi arkimin TC kimlik numarasý yanlýþtý. Diðerinin aile bilgilerinde abisine kzý kardeþi yazmýþtý bu malum þirket. Ýþ snucu arkimiz bizle gelemiyor ve neredeyse 50 gün botunca boþuna umtla bekledik ve 5 kiþilik baþlayacak olan maceramýz 4 kiþiye düþtü
Bunlarý yazmak istedim içimde kalmasýn
WAT ý seçerken çok dikkat edin arkadaþlar þirketler herzman parayý alana kadarsizleri kolluyo sonrasýnda umurlarýnda deðilsiniz....

Biz 3 kiþi ilk kez diðer 2 kiþi ikinci kez gidicektik.Biz 3 kiþi vize görüþmesine girdik fakat diðer arkadaþkar daha önce gittikleri için onlarýn DS ve pasaportlarý yollanýcaktý.) DS ler nerede ? DS ler nerede? diye ve hep bugün yarýn gelir diye oyaladýlar. Neyse en sonun da DS ler geldi. Ýyi dedik þükür geldi ya artýk bundan sonraki süreç kolay heralde diye düþündük ki þirket te bize ayný ný söledi. DS ler yollandý ve biz 3 kiþininki en fazla 3 gün diðer iki kiþininki de en fazla 5 gün için de vize basýlý olarak gelir dendi. Ama bizim vizeler 15 gün sonra geldi. VE diðer arkadaþlarýmýn ki ise tam 48 gün geçmesine karþýn yoktu. Biz bu pazartesi ( 29 haziran ) da gidiceðiz. Ve dün sevindirici bi haber geldi vizeler basýlý þekilde bugün ulaþaðý sölendi biz tabi süper bi sevinç içinde 5 kiþi gidiyoruz diye havalrayýz... Ama bugün gelen 2 pasaporttan 1 tanesinde yanlýþlýk olduðu ve yanlýþ vize basýldýðý görüldü. Benim arki þok tabiki ve kons. arandý þirket tarafýndan ve neden böle olduðu soruldu? Kons. verdiði cevap gönderilen DS in barkotu eksik çýkmýþ ondan dolayý basým da hata oldu denmiþ. Ve daha ben 10 nisan da vize görüþmesine giderken þirketime DS ime baka bilirmiyim demiþtim þirketin cevabý bana aynen þöyleydi " Saçmalama Bu DS bunda nasýl hata yapabiliriz ki biz " Dedi. Ve 10 nisan günü kons. gittiðimde Benim DS imde adresim yanlýþ barkotum ekisik diðer bi arkimin TC kimlik numarasý yanlýþtý. Diðerinin aile bilgilerinde abisine kzý kardeþi yazmýþtý bu malum þirket. Ýþ snucu arkimiz bizle gelemiyor ve neredeyse 50 gün botunca boþuna umtla bekledik ve 5 kiþilik baþlayacak olan maceramýz 4 kiþiye düþtü
Alýntý

neyse siz anladýnýz sanýrým.

Bookmarks