Ladies and gentlemen,
Öncelikle Amerika'ya giri?te sistem beni tan?mad?. Amerika'da duydu?um ilk cümle sistemin beni tan?mamas? üzerine polisin kurdu?u "what the fuck, fucking stupid system" cümlesiydi. Ho? bir ba?lang?çt?. sistem beni tan?maya çal???rken polis nerde çal??acaks?n diye sordu. restoranda dedim. ad? ne diye sordu. denny's dedim. denise restaurant yazd?. dedim "yok, öyle de?il, iki n var..." sözümü kesip "sen kar??ma bu amerikan tarz?" dedi. onu, onunla ba?ba?a b?rak?p sessiz kald?m. sistem beni saatler sonra tan?ma nezaketini gösterdikten sonra ikinci noktaya geldim. I-94 kart?n?n yan?nda verilen ka??d? teslim etti?imiz noktaya. ??çi s?fat?yla ülkeye giri? yapan biri için amerikada ne amaçla bulunacaks?n?z sorusuna 'business' demek yap?lacak en aptalca hatayd?. polis "ne i?i bu?" diye sordu. dedim "work and travel ö?rencisiyim" . abartm?yorum, gözlerini devirdi. "geç hadi geç" dedi![]()
sevis onay mailim gelmeden, eski i?imin yazd??? ds belgemle ssn almaya gittim. kimse de git, sonra gel demedi. yapt?lar i?lemleri. ben ssn bürosundan döndüm, onay mailim gelmi?. ds belgeni yeniledik ülkeye giri?ten 10 gün sonra git büroya yaz?yordu. çok geç olmu?tu. 2 gün sonra gitmi? bulundum.
santa monica'ya gelirsek. Allah'tan amerikan gençli?i için ak?l fikir diliyorum. Onlara giyecek bir?eyler nasip etsin. zenci karde?lerime dü?meyecek pantolonlar versin. latin karde?lerimin ise otobüs çilesine bir son diliyorum. Santa Monica'n?n serin sahillerinde bikinileriyle ko?an sar???n ablalar kutsans?n, 3. caddede saksafon çalan abimize çok bah?i? verilsin.
Bize de bir ev ve bir araba diliyorum. yoksa los angeles gibi büyük bir ?ehirde yerimizden k?p?rdayamay?z. bu ?ehirde yaya diye bir?ey yok. sokakta work and travel ö?rencileri d???nda yürüyen kimse yok.
Wat için seçilecek en son ?ehir olmal? LA. mümkünse ?irketler taraf?ndan buradan i? bulunmas?n. Yapt?k bir hata ama olsun. Her?eye ra?men buran?n günbat?m?n? izlemek kadar keyifli bir?ey yok.

Alıntı

sistemin seni tanimamasi haricinde bir sorun yok bence tabiki ev ve araba olsa cok daha iyi olurdu .. ben aksiliklerle karsilasinca turkiye ye donmek zorunda kalanlari dusunuyorum ve sukrediyorum halime dur bakalim hele bi ise baslayalim .. hatirlarsan denny's de sorun ciktiginda hallederiz panik yok diyordum o halloldu simdi de hersey cok guzel olacak diyorum baska da bisi demiorm 

Bookmarks