Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: @gala (Santa Monica/CA) 2009

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart @gala (Santa Monica/CA) 2009

Ladies and gentlemen,
    Öncelikle Amerika'ya giri?te sistem beni tan?mad?. Amerika'da duydu?um ilk cümle sistemin beni tan?mamas? üzerine polisin kurdu?u "what the fuck, fucking stupid system" cümlesiydi. Ho? bir ba?lang?çt?. sistem beni tan?maya çal???rken polis nerde çal??acaks?n diye sordu. restoranda dedim. ad? ne diye sordu. denny's dedim. denise restaurant yazd?. dedim "yok, öyle de?il, iki n var..." sözümü kesip "sen kar??ma bu amerikan tarz?" dedi. onu, onunla ba?ba?a b?rak?p sessiz kald?m. sistem beni saatler sonra tan?ma nezaketini gösterdikten sonra ikinci noktaya geldim. I-94 kart?n?n yan?nda verilen ka??d? teslim etti?imiz noktaya. ??çi s?fat?yla ülkeye giri? yapan biri için amerikada ne amaçla bulunacaks?n?z sorusuna 'business' demek yap?lacak en aptalca hatayd?. polis "ne i?i bu?" diye sordu. dedim "work and travel ö?rencisiyim" . abartm?yorum, gözlerini devirdi. "geç hadi geç" dedi
    sevis onay mailim gelmeden, eski i?imin yazd??? ds belgemle ssn almaya gittim. kimse de git, sonra gel demedi. yapt?lar i?lemleri. ben ssn bürosundan döndüm, onay mailim gelmi?. ds belgeni yeniledik ülkeye giri?ten 10 gün sonra git büroya yaz?yordu. çok geç olmu?tu. 2 gün sonra gitmi? bulundum.

santa monica'ya gelirsek. Allah'tan amerikan gençli?i için ak?l fikir diliyorum. Onlara giyecek bir?eyler nasip etsin. zenci karde?lerime dü?meyecek pantolonlar versin. latin karde?lerimin ise otobüs çilesine bir son diliyorum. Santa Monica'n?n serin sahillerinde bikinileriyle ko?an sar???n ablalar kutsans?n, 3. caddede saksafon çalan abimize çok bah?i? verilsin.

Bize de bir ev ve bir araba diliyorum. yoksa los angeles gibi büyük bir ?ehirde yerimizden k?p?rdayamay?z. bu ?ehirde yaya diye bir?ey yok. sokakta work and travel ö?rencileri d???nda yürüyen kimse yok.

Wat için seçilecek en son ?ehir olmal? LA. mümkünse ?irketler taraf?ndan buradan i? bulunmas?n. Yapt?k bir hata ama olsun. Her?eye ra?men buran?n günbat?m?n? izlemek kadar keyifli bir?ey yok.
    Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Sorunu ba?layan maceran umar?m çook güzel geçer....
    Don't Give up

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hehe cok iyi yazmissin ya super cumleler sistemin seni tanimamasi haricinde bir sorun yok bence tabiki ev ve araba olsa cok daha iyi olurdu .. ben aksiliklerle karsilasinca turkiye ye donmek zorunda kalanlari dusunuyorum ve sukrediyorum halime dur bakalim hele bi ise baslayalim .. hatirlarsan denny's de sorun ciktiginda hallederiz panik yok diyordum o halloldu simdi de hersey cok guzel olacak diyorum baska da bisi demiorm

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Umarim isini bulursun biran once yoksa para dayanmaz L.A. 'de ! Gezi kismina sakliyorum bende umarim iyi gecer bizim icinde
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

@ break kardes isler hazir cok sukur santa monica pacific park six flags kadar olmasada guzel sayilir

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Thumbs up

o i?ini buldu bile art?k onu kimse durduramaz

@gala

Sevgili kom?um

Bu paperwork olaylar? tamamen fasafiso. Sen sadece uyuz birine denk gelmi?sin o kadar. Bir de panik olmazsan bütün sorunlar çözülüyor gerçekten. Özellikle buradaki devlet dairelerinde kendine güvenir tav?rla kendini ifade edebilirsen her ?ey yoluna giriyor. Yeter ki sen kendini anlat. Bir ?ekilde yard?mc? oluyorlar. Türkiye'deki gibi ?u masaya git ?u kap?ya git müdürü gör bi daha gel sonra ?u masaya görün gibi de?il

Ayr?ca Amerikan gençli?ine beddua etmi?sin Geri al o dileklerini çabuk Ne güzel rahat rahat, efil efil geziyolar i?te, ne var bunda

Latin ablalar, abilere konusunda kat?l?yorum. Otobüste çile çekiyolar aynen bizim çekti?imiz gibi
    Konu ngn tarafından (30-06-2009 Saat 02:43 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

valla o dü?ük bel olay? burda(washington)da mevcut..adam utanmasa boxer la gezcek yaw. bide bizim largoda bi beyaz gördünmü alt?n bulmu? gibi oluyorsun herkes zenci yaaw.
    DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)