Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yardýma ihtiyacýmýz var.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Yardýma ihtiyacýmýz var.

merhaba arkadaþlar,

biz(ben ve bir arkadaþým) 23 hazirandan beri new york tayýz ve iþ arýyoruz ancak bir geliþme kaydedemedik. girmediðimiz restorant-bar kalmadý resume ler býraktýk her yere ancak hala bir haber çýkmadý. 14 günlük iþ bulma süremizin ilk 7 günü bitmek üzere ve açýkçasý gerilmeye baþladýk. gerek iþ konusunda gerekse iþ bulma teknikleri konusunda bize yardýmcý olursanýz çok sevinirim.

Cevaplarýnýzý bekliyorum. Saðolun

Melih Mumcu

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Kardes bu kriz ortaminda issiz gidilir mi ABD 'ye?

craiglist.com care olabilir .

NYC 'de var mi bilmiorum ama ;
    Is bulmak icin bazi yerler var belki onlar olabilir .
    Gunluk isci calistirmak icin biryer olabilir .

Bol sans ...

# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Ny de sokaklarda summer jobs diye hergun yesil ilanlar goruyorum. Hic mi dikkatinizi cekmedi. Bugun denk gelirse bi tanesini alip yollarim buraya. Ayrica gazetelerde is icin 2-3 sayfa ilan oluyor. Onlarada bakabilirsin.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Allah yardýmcýnýz olsun

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadasým ole cv býrakmakla falan olmaz bý yerý gozunuze kestýrýn hergun hergun oraya gýdýn ýs varmý dýye sorun yoksa adamlar cok ta acýl elemena ýhtýyac duymadýkca ve hergun kapýdan býrýlerý gýrdýkce a dur surda bý ogrencý vardý ýs arýyordu arayalým cagýralým demez beklemekle olmaz gýdýn býraz ugrasýn yoksa bý watzede olarak donersýnýz allah korusun

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

selam arkadaslar bizbes kiþi nort carolina outer banks geldik.cok piþman olmus durumdayýz iþ veren ;yaptýgýmýz iþ sözlesmesindeki saatlere uymadý,krýzý bahane ediyolar cok komik bi fiyata calsýýyoruz anlayacagýnýz zor durumdayýz eyalet degiþtirmeti düþünüyoruz,iþ bulabilecegimiz ve krýz den az etkilenen bi yeri tavsiye edrseniz cok seveniriz aranýzda iyi iþ yapan ve sýkýntý cekmeyen var mý acaba ?

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

heh tam yarama tuz biber oldu bu./bende isten kovuldum.newyork a gelicektim tasi topragi altin diye nepcam ben ya/direk burdan doneyim bari.
    sucks !

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Allaha sukur isimle kaldigim yerle vs problem yasamamaktayim ama burdaki arkadaslarida gordukce inanamiorum baslarina gelenlere..
    Hocam oncelikle bickin gbi adamsin pes etme dewam aramaya.. Craigslistte mutlaka isine yararbiseyler vardir bide butun otellere git sor bir cok otelin housekeeper ihtiyaci vardir bu sezon basinda.. Olmali yani.. Durumunu anlat ama direk housekeeper managerle konus ona ulasmak stedigini soylersen front deske muhtemelen yonlendirirler..
    Mutlaka telefon vs birak ve ihtiyac yok deseler de ikinci kez git sor son durumu.. Eelence parklarinda is aramak icin zaman kaybetme derim bide simdilik sinirli bilgimle yardim edebileceim konu bu ladar dostum sana
    orlandoda ki otellerin keeper acigu oldugu konusundads bikac biseyler duydum onlarida bi arastir derim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bizde killington vermontayiz ve bizde cok pismaniz burasi olu resmen bi biz bide geyikler var!ulasim aracida yok burdan ayrilmayi dusunuyoruz ama ozamanda vize iptal olacak!hadi vizeyi gectik zaten iste yok gibi! millet deli gibi is ariyo nette! buranin turkiyeden farki ne anlamadik! nasil firsatlar ulkesi onu zaten hic anlamdik! bostona new yorka gidip is arayalim dioruz ama msjlari okuyunca karamsarliga dusuyoruz!tanri zor duruma dusen wat ogrencilerine yardim etsin!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

amiinnnnnnn...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

evn ben de north carolna da elizabeth city yakininda duck diye kucuk bi yerdeyim. saati 7.25ten calisiyorum. overtimelar malum 1.5 kat fazlasi. ilk cekimi gecen hafta verdfiler benim. 40 saat normal calismanin ustune 30 saat overtime yapmisim. fazlaca bi para aldim. kriz falan yok burda. sizin nasil oyle olmus anlamadim ben. Allah yardimciniz olsun tabi benim de

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

dahda arayin gitmediginiz yerelre bakin bulursunuz her tarafta turk var bide onlra sorun belki yardimci olan birileri cikar

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar konuyu açalý 15 gün falan olmuþ. Bu süreçte bir iþ bulduk. Ev ve ofis taþýma iþinde çalýþmaya baþladýk. Durum baþlangýçta iyi olsa da þimdi pek parlak deðil. Çünkü iþ günlük gibi. Belli bir saat çalýþma garantisi falan yok. Ama en azýndan sevis ve social security baþvurularýný bu þirketle tamamlayabildik de vize iptali riskini ortadan kaldýrdýk. Yaptýðýnýz tavsiyelerden craigslist en verimlisi olsa da iþlerde genelde new york veya iþ tecrübesi istemeleri baya zorluyor durumu. Þöyle ki çok dandik bir meksika restoranýndaki busboy iþi için iþ görüþmesine gittim. Benim orada olduðum süre içinde 20 kiþi görüþmeye geldi. Kýsacasý New York'ta inanýlmaz bir iþ arayan birikmesi söz konusu. Þimdilik sizle paylaþabileceklerim bunlar. New York'ta olan bize yardýmcý olabilecek veya yardým edebileceðim birileri varsa burdan veya pm den ulaþabilir bana.

Kendinize iyi bakýn ve korunun=)

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

New Yorka yakýn yerlerde iþ bulabilen bir bayan var ama numarasýný burdan vermem doðru olur mu bilmiyorum. iþ yerleitrmesi yapýyor. Bu arada nerde kalýyorsunuz?

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

numarasýný bana ozelden atabýlýrmýsýn ya bý arkadasým orda ýssýz beklýyo

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

tesekkurler

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

özele nasýl msj atýlýyor bilmiyorum

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

amerikan eagle yazan yerýn ustune gel ordan týkla cýkýyo ozel mesaj dýye

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

tamamdýr keþfettim,buldum çok saol

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

ben tesekkur ederým cok saol bu kýsý tam olarak kýmdýr ne ýs bulur ne kadar ucret alýyor ýs basýna peký

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý cell Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    evn ben de north carolna da elizabeth city yakininda duck diye kucuk bi yerdeyim. saati 7.25ten calisiyorum. overtimelar malum 1.5 kat fazlasi. ilk cekimi gecen hafta verdfiler benim. 40 saat normal calismanin ustune 30 saat overtime yapmisim. fazlaca bi para aldim. kriz falan yok burda. sizin nasil oyle olmus anlamadim ben. Allah yardimciniz olsun tabi benim de
    foodlion da calýsanlarýn sanssýzlýgý;cok ii iþ yapanlarda var burda ama bizi vurdu bu talihsizlik.gecen yýl herkes en az 40 saat calsýyormus burda ama bu yýl iþler kötü olunca 24 saat calýsyoruz ikinci iþte bulamadýk ruslar kapmýs heryeri duck ýbiliyorum bizim buraya araba ile 20 dk uzklýkta.bizde corolla dayýz sen türklerin azlýgýdan sikayet ediyosun bizim burdada fazlasýyla turk var on kiþi bi evdeyiz hepimiz türkiyeden ))iþ imkanlarý nasý duck ta?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ya melihm87 bizde bi tane tasimacilik isi bulduk!ya nedir nasildir bu is? ucreti nasil ve eve geldiginizde olu gibimi yatiyosunuz?)

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý amerikan eagle Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    amerikan eagle yazan yerýn ustune gel ordan týkla cýkýyo ozel mesaj dýye
    merhaba numarayý aldýysan banada atabilir misin 1 aydýr newyork da iþsizimde

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)