merhaba , siteye yeni katıldık . bizimde aynı şirketten gitmeden bir çok sorunlarımız oldu hala da var . kız arkadasımla gidecektik fakat yaklaşık 1 ay öncesinde bnm iş sözleşmem fes edilmiş bana bunu 2 gun sonra söylüyorlar . gitmekten vazgecicektik ama geri adım atmayalım diye devam ettik . başka şirket de yoktu devam eden mecbur kaldık bu şirkette. sonra bana utah ta iş buldular amerikaya çıkalım orda iş hallederiz diye kabul ettik işi onun öncesinde de bi sürü sorumsuzluklar takip ediyor konuyu.şimdi duruma bakıldığında ben utahta kız arkadasım kill devil hills nc de .arada 30 saat var . korkunç bir durum .uçak biletimizi charlotte olarak aldık meğerse norfolk a almalıymışız . neyse 22 hazranda yola çıkacağız ve kill devil hills de bana iş bakacağız ve tabi kalacak yer de . dediğin gibi lukewarm kardeş, pathways ile iletişime geçtim dün fakat yardım edemeyeceklerini söylediler . bize bu konuda biraz açılım yapabilirmisin ?sen gittiğin için ve konuşmaların mantıklı olduğundan danışmaktan çekinmedim . umarım sorunumuz hakkında bize fikir verebilirsin. şimdiden teşekkürler .( çok yazı oldu k bakma)

)
Alıntı
Bookmarks