Arkadaşlar çok yoğun bir hafta geçirdim. Motelden çıktım, yeni bir eve taşındım. Keşke taşınmadan önce buraya bir baksaymışım. Şu an kaldığım yer paylaşılan oda tipi bir yer. Evde 7-8 kişi kalıyor. Şanslıyım ki aralarında 1 tane Türk var. Bana yardımcı oluyor arada. Ev sahibine 200 dolar peşin verdim. Ayın 17 sinde 2. paycheckimi alınca 1 aylık kiranın geri kalanını (155 dolar) vericem ve buradan çıkmayı düşünüyorum. Ya motele geri döncem ya da Santa Monica'da bir yer ayarlarsak 5-6 Türk arkadaş bir eve çıkmaya çalışacağız.

Motelde hırkamı, santa monicada da gözlüğümü çaldılar. Hırkam olmadığı için geceleri çok üşüyorum sanırım bundan dolayı hastalandım evde yatıyorum. Bugün supervisorumdan izin aldım. Ama bu bana 2 puana mal oldu..

Kim burası Antalya gibi dediyse halt etmiş. Ne gündüzleri o kadar bayıcı bir sıcak var ne de geceleri ılık. Hatta geceleri bildiğin Ankara/Eskişehir soğuğu var

Alıntı ankaragucu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kiyafet alicaksanda sana tavsiyem san diego da meksika sinirinda outlet var oradan alabilirsin veya las vegas a giderken outletler var oradan alabilirsin cok uygun fiyata. umarim pacific parktakiler sizleri iyi karsilamislardir gecen sene oraya gelen ilk turkler bizlerdik.
Kıyafet için Lincoln Bulvarı üzerinde Ross'u yiyecek için de yine Lincoln üzerinde 99c i kullanıyorum. Arabam olmadığı için en uzak mesafe olarak Westwood a kadar gidebildim. San Diego hayal gibi gözüküyor... Burada araban yoksa hayatın yok gibi bir şey..

Umarım Santa Monica'daki evi tutabiliriz. Yoksa işler çok kötü...