Burayı unutmuşum tamamen yahu Dönüş tarihime sayılı günler kala oldukça geç de olsa bir güncelleme yapalım...

Lanet olası Mid-City deki evden apar topar çıkıp Motel 6 e geri sığındıktan sonra moteldeki Türklerin birer birer eve çıkdığını, sadece 4-5 Türk'ün otelde kaldığını farkettim. Motele döndüğüm sırada lobide tanıştığım yeni Türk arkadaşlarla hemen kaynaştım. Hemen ev arama işlerine koyulduk. Bu arada Santa Monica'daki ucuz ev fake çıkmıştı.

4-5 arkadaş off günlerimizin bir tanesinde kiralık ev aramaya koyulduk. Ancak iş yerimize yakın evlerin kirası 2500 dolardan başlıyordu. Üstelik depozito olarak da 5000 dolar istiyorlardı. (Bu fiyatlara rağmen Santa Monica'da eve çıkan arkadaşlar vardı) Daha sonra genelde UCLA öğrencilerinin kaldığı Westwood'a baktık. Nihayet burada aylık 1250 dolara UCLA'e çok yakın ve çok nezih bir yerde 1+1 ev tuttuk. Yaklaşık 2 aydır da buradayız. Evde 8 Türk (7 erkek 1 kız) kalıyoruz Evet biraz mülteci kampını anımsatıyor ancak ev halkının çoğu parkta çalıştığı için evde genelde off günü olan 1-2 kişi oluyor. Bunun yanında Westwood inanılmaz güzel bir yer. %90 öğrenci ve evlerin çoğu UCLA öğrencilerine tahsis edilmiş. Bazı evler ise kardeşlik evleri tipinde (Amerikan Pastası filminden aşina olduğumuz alfa beta gama vb. :P) Her perşembe öğrenciler çılgınlar gibi homeparty düzenliyorlar. Arada bir bizi de kabul ettikleri oluyor

Her neyse dün 2 arkadaş WAT maceralarını sona erdirmek üzere New York'a uçtular. Bugün de bu akşam bir arkadaş New York'a gidiyor. Ben de 13 Eylülde son olarak işe gideceğim. 15 Eylülde de parkın işçilerine düzenleyeceği partiye katılacağım. 17 Eylülde ben de NY a gidip orada 2 gece kalacağım. Sonra da inşallah bu senelik WAT maceramı sonlandırmış olacağım.