Work and Travel
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: @haytamimar(washington-largo town)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart @haytamimar(washington-largo town)

arkada?lar washington dan herkese selamlar..uzuuuun bir uçak yolculu?unun ard?ndan washington a 3 gün önce ula?t?m.dulles international a indim ve check-in i?lemlerinden sonra shuttle lar?n yolunu tuttum.saolsun burdaki arkada?lardan shuttle a binemem gerekti?ini ö?renmi?tim iyide oldu.metrobus le ?ehre indim ordanda mertoyla kalaca??m yere geldim.ama ?unu söyleyeyim washington metrosu çok kar???k ayn? yerden 6 hat birden geçiyor.metroyu kullanacak arkada?lar?n hangi hatt? kullanmalar? gerekti?ini bilmesinde fayda var.?imdi gelelim largo town a.ben buras? kadar ye?illik ve temiz havas? olan bir yer görmedim.bavullar elimde metrodan ada??m ismaille evlere do?ru yürürken geyik hariç nekadar hayvan varsa gördük.(tav?an-sincap vs.)yani acayip süper bir do?aya sahip.ama tabi her gülün bir dikeni vard?r largo town da bizi ençok zorlayan olay birtek beyaz?n olmay???(except Turks and turkmenler..)
    ya inan?rm?s?n?z adamlar bir ingilizce konu?uyor arada bir-iki kelime anlarsan kar.. i?yerimiz i?imiz falan hepsi çok ho?.ama ben ençok kald???m?z evden bahsetmek istiyorum.çok büyük bir sitede yakla??k 300 ev var san?r?m 2+1 evlerde kal?yoruz.evler on numara.istedi?imiz her?ey var çama??r makinesinden tutunda çama??r kurutma makinesi,ekmek k?zartma mak. ütü bula??k mak. mikrodalga f?r?n,set üstü ocak vs. bütün ihtiyaçlar?m?za cevab veren bir ev.internet ise hiç sorun de?il muhakkak her evden internete kaçakda olsa ba?lanabiliyoruz suan yapt???m gibi..uzun laf?n k?sas? buras? ?irin ve güzel bir yer.beklentilerimizin birço?unu fazlas?yla kar??l?yor.yard?ma ihtiyac? olanlara yard?m etmek için herzaman haz?r?z..washingtondan tekrar sevgiler..
    DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Why why why brother iyi ba?lang?ç hee ))

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)