Marylandda restaurantta çal??acam arkada?lar kalacak yer konusunda ne yapaca??m? bilmiyorum zaten tek gidiyorum buda ikinci s?k?nt? bana bir yard?mc? olun ?imdiden te??ekür ederim![]()

Marylandda restaurantta çal??acam arkada?lar kalacak yer konusunda ne yapaca??m? bilmiyorum zaten tek gidiyorum buda ikinci s?k?nt? bana bir yard?mc? olun ?imdiden te??ekür ederim![]()

ne zaman geliosun maryland a. washington dull airport a mi geliosun ds formunda adres olarak sadece maryland mi yaziyor posta kodu falan yok mu

aynen, tam adresini verir misin is yerinin?

job offer?m az önce geldi arkada?lar bana 701 Coastal Hwy Fenwick MD 19944 Baltimore airportta iniyorum 7 temmuzda geliyorum bir yard?mc? olun![]()

arkada?lar acil cevap bekliyorum yak?nlarda kalan arkada?lar varsa onlarlada kira payla?abilirim tabiki patronun tavsiye edece?i yeri görcem pek umutlu deilim ama hadi bir cvp bilgi lütfeen arkada?ar te??ekür ederim tekrar

arkada?lar acil cevaplar?n?z? bekliyorum çünkü yar?n istanbula gidiyorum ve sal? günü uçuyorum istanbulda sürekli internete giremiyebilirim cvplar?n?z? yard?mlar?n?z? acele bekliyorum te??ekür ederim yard?mlar?n?z için ?imdiden

hocam sen nerde çal??acaks?n.bizde maryland deyiz ama washington largoda kal?yoruz..
DÜNYADA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN..

abi yukarda dedim i?te adres orda maryland royal farms die bir restourant istiyosan msn verim konu?al?m pij_mummy_13

abi özel meaj att?m msn adresi falan bi konu?al?m senle ok.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks