işsizler ordusuna adımı bende yazdırdım malessef saati 3.65e garsonluk yaptım 3hafta.bahşişlere güvenmiştim buraya gelmeden önce ama olmadı işler acayip durgundu.günde 20dolar bahşiş aldığımda zenginim diyordum bide haftalık 65dolar ev kirası e yaklaşık 40dolarda vergi derken elde 100 anca kalıyordu ve olmadı bu parayla gitmez diyip işten ayrıldım.tabi tek sebep bu da değildi.iş yerim köy gibi bi yerdeydi internet yoktu market yoktu.1tane bakkal tarzı bişey vardı o da inanılmaz pahallı 1domates 1dolar falan.benden önceki 5 wat öğrencisi de aynı sebepten işten ayrılınca tamam dedim buraya kadar parasızlık yalnızlık etrfımdaki yaş ortalaması 40 köydeki toplam nüfus 1500. uzun lafın kısası şimdi clevelanddayım şehir merkezinde... dingin ile yani serkanla aynı apartmandayız saolsun bana ev ayarladı şimdi iş bakıyorum. sponsorum buldu 1 tane bakalım ne olacak umarım bi an önce başlarım... herkese bol kazanç diliyorum arkadaşlar umarım bundan sonra kimse işten ayrılmaz çünkü işsizlik çok zor...