Konu yakuza tarafından (04-07-2009 Saat 03:08 PM ) değiştirilmiştir.
Evet benimde sorum buna yak?n bir ?ey idi hortlatma yapt?m biraz.
Yak?n bir zamanda bilet almam gerekecek, lakin KLM'den alaca??m diyelim ve ben inan?lmaz derecede internetten kart no'su ile bir?ey almaya kar??y?m. KLM'nin Ankara'da ofisi var m?d?r? Taksitle bileti alabilir miyiz? Kredi kart? ile uçak bileti alman?n olay?-?ekli-raconu nedir?
Payla??rsan?z sevinirim.
ba?kas?n?n kart?yla alabilirsin hiçbir sorun olmaz,ben ald?m geçen sene mesela için rahat olsun
hakan bi acentaya da gidip klm in biletini kredi kart?na taksitle al?rs?n
ekobilet.com var trek turizm in sitesi onlar taksit yapiyorlar.. ayrica gecen sene en ucuz siteydi ora..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Expedia ve Orbitz internet uzerinden satislarda kredi kartinin sahibini onemsemiyor.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Bilgilendirmeleriniz için çok çok te?ekkürler, vizeyi al?p hem ofis hemde internet fiyat?n? bi önüme koyup karar vermem gerekecek, 100€+ farklar biz ö?renciler için ciddi rakamlar.Taksit imkanlar?n?da göz önüne almak laz?m tabi.
Tekrardan te?ekkürler.
evet yapabilirsin .. eger 600 lira limitin var sa ve hic borcun yoksa ekstra 600 lira daha yatirarak 1200 liralik limit olusturabiliyorsun ama yine de bankana sor belki bu isin yolu bankadan bankaya degisiyordur. daha cok degisir o fiyatlar mart ortasini beklemekte fayda var
baska forumlara benzemeyizbu arada hepimiz birbirimize yardim icin burdayiz dimi
![]()
Istanbul - NY suan icin 698$ Lufthansa ile.
arkada?lar bikonunun içinde gördüm ?imdi hat?rlam?yorum, orda biri sorun oluyor havaalan?nda demmi?ti, burda da yok demi?siniz, var m?d?r bunun canl? örne?i, bide trek le dün telde konu?tu?umda alamazs?n ba?ka isme ait kredi kart?yla demi?ti, ama ben bugün ben ald?m pa?a pa?a, s?k?nt? olca??n? da dü?ünmüyorum ama akl?ma kurt dü?tü
biletimi ben de ba?kas?n?n kredi kart?yla alaca??m. babam?n i? yerinde de orta??m?z sürekli babam?n kart?yla bilet al?yor. havalimanlar?nda bi sorunla kar??la?mad?. sadece e ticket olarak gelen belgede kendi ismin oldu?unu kontrol et. bizim ba??m?za geldi ve acentayla irtibata geçtik halledildi sorun, ortak da rahat rahat tatilini yapt? fransalarda![]()
bilet de falan hep bnm ad?m yaz?yo ya, sadce kart?n ismi farkl?
sanm?yorum sorun olaca??n?. zaten check-in s?ras?nda bilete bak?l?yor sadece.
iyi uçu?lar![]()
Kredi kart? sahibinin, kimlik veya pasaport fotokopisi alt?na imzas?, ve biletin kredi kart?yla al?nd???na dair onay yaz?s? yazmas? yard?mc? olacakt?r arkada?lar.
2-bilet al?n?rken ba?kas?n?n kredi kart?yla al?nd???n? belirtin, ona göre alan farkl?, uçan farkl? sisteme yaz?yorlar zaten.
Bu terör olaylar?nda sonra, ota , poka s?k?nt? yapar oldular.
Yurtdisini gectim, yurtici biletini online alirsaniz -kart kendi adiniza olsa bile soruyorlar-, thy'den bilet alirsam online aliyorum, ne zaman bileti alsam kredi kartimi gostermemi istiyorlar.
Sometimes memories can kill...
arkda?lar ben expediadan yar?n b?r gun bilet al?cam annem?n kredi kart?yla ama oraya isim soyisim k?sm?na kedi ad?m? soyad?m? yaz?cam ondada sorun olur mu
Expedia'dan bir hesap al?p, annenizin kredi kart?n? hesaba tan?mlars?n?z.. O Kredi kart? ile i?lem yap?nca "yolcu ismi" soracak zaten.. Oraya'da isminizi yazars?n?z olur biter.. Ben çok ald?m arkada?lar?ma bilet![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
walla bende k?z arkada??m?n kredi kart? ile ald?m biletimi... hiç bir problem ç?kmad?... kimse sormad? bile...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks