arkadaþlar ben de ilk defa bu sene gitmeyi planlýyorum inþallah gidicez bir sorun olmadan ben en çok vizeden ürküyorum
arkadaþlar ben de ilk defa bu sene gitmeyi planlýyorum inþallah gidicez bir sorun olmadan ben en çok vizeden ürküyorum
sana da baþarýlar angel hoþgeldin bu arada. valla vizeden ürkmene gerek yok biz de ilk baþlarda senin gibiydik ama hiç de korkulacak birþey yok ortam gayet rahat
çok saol ya yolcu rahatlattýn biraz ama gene de içimdeki bu telaþ dinmiyoo
o vize eve gelir..pasaportu açarsýn..anaa vize dersin..amerikaya ayak basana kadar hep dersin kesin bi aksilik çýkcak gidemicem diye..güzel heyecanlar ya..artýk sýra mastera flan baþvurmada yanibenim heyecaným daha da baþka artýk hehe
vize en kolay iþ merak etme alýrsýn
Valla benimde en cok telas ettiðim konu vize
Cevrem ne kadar rahat ol desede özgüvensizlikmi ne ing konusamýcakmýsým gibi geliyo![]()
onlar bu dediklerini hesaba katýyorlar merak etme sen. biz oraya gidip vize alana kadar ne stresler halindeydik. ama vize alýp dýþarý çýkmak o gzel havada anlatlmaz yaþanýr
![]()
yetiþemediðin yerde türkçe konuþ caným abartmadangenelde ingilizce konuþ tabi de bi kaç türkçeden biþey olmaz
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks