merabalar biz 6 tane bahtsiz bedevi arkadas suruklene suruklene amerikanin en ucu montanayi bulduk montanada nasil montana canada siniri rock daglari sehire 4 saat uzakliktayiz hayatimiz karardi ama genede umutluyuz newyorku hayal ediyoruz ... benim bi sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim ben buradan sony marka dcr dvd108 marka dvdli kamera almayi dusunuyorum ama burada ntsc amerikada pal sistem kullanildigi icin acaba turkiyede sorun yasarmiyim diye tereddutluyum sizce goruntuleri bilgisayara atarken yada dvd playerda izlerken bi sorun yasarmiyim bana bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim byeee

Alıntı

neyse soruna yanit veriyim ayni model kamerayi aldim bende 4 gun once sony dcrdvd108 guzel bi kamera turkiyede herhangi bir sorunla karsilasmazsin merak etme arastirdim hatta bi tanede tasinabilir dvd aldim calisiyor bi problem yok istersen mailine ekle beni onur_460 @ hotmail.com sen kac paraya buldun kamerayi burda her yerde kamera fiyati 399.99 dolar ama best buy bu hafta kampanya yapti normalde 1 tane daha batarya 70 dolar ve 3 tane mini dvd 16 dolar yani toplamda 3 ucu:486 dolar best buy bu ucunu 419 dolara veriyordu bu hafta valla baya satildi sanirim ben almadan once 2 tane satti neyse kameranin turkiye fiyati 880 ytl

Bookmarks