merhaba arkadaþlar biz 5 kýz 2 erkek 25 agustostan dan sonra new yporkta 10 güne yakýn tatil planlýyoruz hepimiz motele verceðimiz paraya aylýk yer kiralayabilirmiyiz ne önerirsinizz neresini öneririsiniz merkeze yakýnnn þimdiden teþekkürlerr
merhaba arkadaþlar biz 5 kýz 2 erkek 25 agustostan dan sonra new yporkta 10 güne yakýn tatil planlýyoruz hepimiz motele verceðimiz paraya aylýk yer kiralayabilirmiyiz ne önerirsinizz neresini öneririsiniz merkeze yakýnnn þimdiden teþekkürlerr
2009 watçýsý olcakken 2009 campusacýsý olan þahsiyet![]()
![]()
![]()
Dostum New York un hostelleri meþhurdur.Biz kaldýk geceliði 18 dolar kiþi baþý.Ýsterseniz internetten araþtýrýn 6 kiþilik bir odayý bile tutabilrsiniz.Ev bulmanýz zor olur.Merkeze yakýn çok güsel hosteller var.Mesela ben 95th street te jazz on the city de kaldým gayet hoþ bir yer ve güzel bir mekan.Bol þans..
bencede en iyisi hostel. Zaten kalabaliksiniz. 8 kisilik mix odada kalin. Kisi basi 10 gun 175-250 arasi birsey olur. Kalacaginiz hostele gore degisir. Ny icin gayet makul.
Bazi hostellerde bedava kahvaltida var. oyle bi hostel secerseniz hepten makul olur. Hoostellere hostelworld.com dan bakabilirsin.
1 ay icin kimse evini kiralamaz. Ev bulmaniz imkansiz. Ki 2+1 ler manhattan disinda 2000$ falan. Biide 7 kisi kalacaksiniz. unutun bence ev isini
Tavsiye istersen l- hostel.... 10 numara otel konsoru var pisman ol mazsiniz
bencede en mantýklýsý hostel zaten dowtownda ev bulmak cok zor onun ýcýn en ýyýsý hostel en azýndan hosteller downtownda ama dýkkat edýn harlem yada chinatowna biraz uzak olsun ve rezervasyonunuzu erken den yapýn yoksa yer bulmak zor oluyor
ya arkadaþlar googledan baktýðým hostellerin adresleri hep yanlýþ çýkmýþtý zamanýnda. adresler her zaman doðruyu yansýtýmýyor. Epey dolaþmak zorunda kalmýþtým.
new york hostel 99 diye biþi var merkezin orda fiyatýda makul bilen varmý
2009 watçýsý olcakken 2009 campusacýsý olan þahsiyet![]()
![]()
![]()
Jazz on the villa, Jaz on the city, 99th ave, 35th ave de kaldým ben.
Ýçlerinde en iyisi bence Jazz on the city idi.95th street te idi.Dierleri 125th street civarlarýnda yani zencilerin yoðun olduðu bölegelerde.
Yine de araþtýr sen iyicene ama sana jazz on the city yi önerebilirim.
1-2-3 trenleri geçiyor ordan.Times a 10 dk fln.Terasý fln var çýkýp yukarýdan new york u seyrediyosun.Akþam film takýyolar ve mýsýr patlatýyolar.Odalar temiz ve güvenli.Üstelik toplam fiyatý 18 dolar.Ama sen yine de bi araþtýr daha iyilerinide bulabilirsin.Bol þans
arkadaslar peki ben bu 15 - 18 dolarlik hostellere gittim diyelim/bunlarin cevresinde is bulabilr miyim diycem/millet ny de hep issiz diyeceksiniz/oralarda restaurantlar bilmemneler yok mu/ben is bulmak icin gidiorum oraya/yoksa bizim burda oteller 40 dolardan baslio/is bulsam bile kalcak yer yok
sucks !
bizde senin düþündüðün gibi gelmiþtik ve bulamadýk.Þuan için iþ bulman zor gibi görünüyor özellikle bu tarihlerde.Artýk çoðu yer eleman aldý önceden ve biz çok araþtýrdýk bi sürü yere baþvurduk almadýlar.Þuan için zor new yorkta iþ bulman.Ama bir tanýdýðýn fln varsa anca o þekilde biþiler bulabilirsin.Biz þuanda new yorkta hala iþ bakýyorus mesela..
ben de katýlýyorum. self ile new york a geldim ve zar zor 10 gün sonunda iþ buldum ve social securitye baþvurabildim. ama iþte de çalýþtýrmýyorlar 10 gündür boþtayým yani durum hiç parlak deðil burda. yine de þansýmý denemek istiyorum diyorsan gel.=)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks