amerikadaki akrabalarým raký istedi 2 tane nasýl götürebilirim ne yapabilirim bu konuda tecrübeli arkadaþlar varsa bana yardým edebilirmi? el çantasýndamý götürmem gerekiyo bavuldamý ? ne yapmalýyým arkadaþlar yardým lütfen
amerikadaki akrabalarým raký istedi 2 tane nasýl götürebilirim ne yapabilirim bu konuda tecrübeli arkadaþlar varsa bana yardým edebilirmi? el çantasýndamý götürmem gerekiyo bavuldamý ? ne yapmalýyým arkadaþlar yardým lütfen
aktarmalai veya aktarmasiz nasil gidiyorsun bun a bagli..
S-pectacular
aktarmalý gidecem dostum
beni bu konuda aydýnlatýn lütfen daha önce tecrübeleri olan arkadaþlardan rica ediyorum
kirilmayacakl sekilde ayarla birsey olmaz tabi en fazla iki sise olsun.valize koycaksin.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHÝBÝ.
amerikadan dönerken nasýl olur peki?Aktarmalý olarak gideceðim 2 þiþe valize koysam 2 þiþe free shop da alsam olur mu takýlýr mý sizce?
ABD ye giderken alkol goturme klavuzu:
1) Oncelikle goturmeyi dusundugumuz bavullardan kiyafet koyacagimiz bavula 2-3 kat kiyafet koyuyoruz.
2) Bu kiyafetlerin uzerine alkol dolu sisemizi ozenle yerlestiriyoruz.
3) Sisenin uzerine birkac kat daha giysi koyuyoruz.
Boylece sisemiz kirilmaya karsi korunmus oluyor..Artik rahatlikla goturebilirsiniz
Bu sekilde bir adet 70'lik Tekirdag Yas Uzum Rakisi getirdim hicbir sorun olmadi![]()
aktarmali gidiceksen eger , hazirliyacagin valize 2 siseyi gecmemek uzere goturebilirsin.el cantasi alirsan sakin yanina alma..burdan giderken sorun olmaz belki ama aktarmada oluyor..yine eger duty free den almadan drek sen bu sekilde valizne koy , icin rahat olsun
S-pectacular
duty free olayý nedir hocam? þimdi ben 2 adet 70 lik yaþ üzüm tekirdag götürsem giysilerin arasýnda bi problem çýkmaz diyosunuz yani![]()
hocam bide seyhat sigortasý meselesi kafamý kurcalýyo amerikaya giriþ için þartmý seyhat sigortasý ?
oda güzel yaý-20 duruyo vizemde pasaportta duruyo o zaman 17 sinde uçuþ var
tek eksik 17 haziranda adana istanbul atatürk bileti almak onuda ucuz yoldan arýyorum yardýmcý olabilecek varmý acaba?
@richard
istedgin kadar gotur derken sanirim yanlis bir aktarma yaptin
thy ile 3 tane 70 lik goturemedi..cunki 2tanesine izin verdiler..
S-pectacular
hic goturmem ben olsam.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHÝBÝ.
bende abd den turkiyeye whiskey goturmek istiyorum insallah bisey demezler
goturusun tabiki,ama hangi hav yoluysa bagaj bilgilerine vs bak.yada telde sor
S-pectacular
ben hediye götürecem
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks