Bence en garantili yok Bestbuy gibi gorunuyor. Musteri hizmetleri ile irtibata gecip kontratsiz satip satmadiklarini sordum ve satiyoruz ama sadece bazi storelarda dedi, kesin adres vermedi. Kontratsiz oldugu unlocked oldugu anlamina da gelmiyor tabi, software unlock gerekiyor, o da yapilabilir. Diger secenekler olarak ebay site olarak guvenilir ama ucuza satan saticilara guvenemem unlocked olayinda. 500-600$ veririm TR ye gidince calismaz kalirim ortadaZweedeki asiri ucuz, imkansiz 250$ derecede. Aytac 280-290$ ken iphone nasil 250$ anlamadim. 3G ve uygulamalari icin almayi dusunuyordum ipone ama hala kararsizim. 3G TR de aylik 1 gb interneti 30tl civari olacakmis, kullanamadiktan sonra bir anlami yok. Abd de 4G ye geciyor, ileride 4G telefon aliriz artik
Galiba aytac ile devam edicem...

Zweedeki asiri ucuz, imkansiz 250$ derecede. Aytac 280-290$ ken iphone nasil 250$ anlamadim. 3G ve uygulamalari icin almayi dusunuyordum ipone ama hala kararsizim. 3G TR de aylik 1 gb interneti 30tl civari olacakmis, kullanamadiktan sonra bir anlami yok. Abd de 4G ye geciyor, ileride 4G telefon aliriz artik
Galiba aytac ile devam edicem...
Alıntı
Bookmarks