seni yemişler kardeşim işte siz bole endişeli endişeli hatreket ederseniz sizi bole ezerler bana dedi mesai yapıcaksın yoksa kovarız deim zahmet eetme cektim gittim hemen supervayzırı cagirdi aman duman ozur dilerim felan fistansende sanki adamlar CIA,FBI miş gibi seni sonsuza dek yasaklıyacaklarmış gibi ,guantanamoya yollayacaklarmış gibi korkma çek restini benim gitmem gerekiyor de gel ...niye diye sorduğunda da ben burda tek başıma kaldım hafta ici kapalı para kazanamıyorum benim ..bi dakka zaten seni çalışsan çalışmasan haftada en az 50 saat çalıştırmak zorunda değilmi ayda parasını vermek zorunda degilmi yoksa benmi yanlış hatırlıyom?..neyse bole de cık git ..böle sonlara doğru kimse kalmadığı icin seni eleman sıkıntısı cektikleri icin seni işte tutmak istiyorlar ..sen cıkacam gidecem de ha kalmamı istiyosanız haftalık 50 saatlik ücretimi verin kalayim de ve kal kardeş turkiyeye donup ne yapacan bu senin icin biradda şans aslında ...sen turkiyede bişi kacırdığını sanıyon ama boşuna ben defalarca TR dışına cıktım ..biraz ozelmişsindic ama burda gecirecegin ilk gunden sonra donduğune pişman olucan ...........ben senin yerinde olsam çalışmaya devam ederdim hafta içleri gezerdim hafta sonuda çalışırdım ohh ne guzel donup ne yapıcan ..dedğim giib illede donucem köhne memleketimi özledim diyosanda dediğimi yap cek restini gel

Alıntı
Bookmarks