Benım favorum l-hostels. begenmezsenız paranızı ben ıade edecegım :P
Bugun manhattan ınn ın onunden gectım bına fena sayılmaz. chelsea yı goremedım daha denk gelmedı hıc

Benım favorum l-hostels. begenmezsenız paranızı ben ıade edecegım :P
Bugun manhattan ınn ın onunden gectım bına fena sayılmaz. chelsea yı goremedım daha denk gelmedı hıc

hesap nonuzu pm atarsınız
ıstersenız 6 erkek rezerv. yaptırın bırsey olmazarkadaslar biz Jazz On The Park Hostelde 6 gecelik rezervasyon yaptırdık.yalnız sonradan farkettik orada 4 kişilik male ve female oda secenekleri olmasına ragmen biz 4 kişilik mixed odalardan secmişiz bu bir sorun yaratmaz degil mi yani adamlar gelince siz neden mixed sectiniz demez herhalde bilgisi olan varmı?ben olsam ayrı ayrı odalarda 4 kısı kalırdım :P
fıyatlar kısı basıdır. ama hostelworld de rezerv. yaparken bak orda yanda 2 kısıyı sec ona gore para bellı olur.arkadaslar manhattan inn'de gecelik 45 dolar dio bu fiyat adam bası mı yoksa oda bası mı yardımcı olursanız sevinirim..
cok fazla odemıssınızşu anda chlesea spot ta kalıyporum pek iyi olduğu söylenemez özel odaya 2 gün 2 kişi 252 ödedikyarı fıyatına daha luks yerde kalabılırdınız. kı gunlugu 125$ a otel bulabılırdınız
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks