Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ACİL! Vize iptali

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı metilfenidat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar da kesin degil.ulkeyi kisa surede terkedersen cok sorun olmaz cunku kacak kaldigin zaman cok azsa birsey olmaz.spectacularin dedigi uzun sure kacak kalanla ricin gecerli.iki hafta fazla kaldin diye birsey olmaz.
    üstad selamlar. aynı durumdan bende bu sıralar müzdaripim. bana 19 ağustosa kadar süre verdiler sonrası için iptal ederiz diyolar. ancak benim dönüş biletim 4 eylülde.gezmeden dönmek istemiyorum. arasında 15 gün falan bi süre var bu süre içinde sıkıntı olur mu dersin.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Tolga49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad selamlar. aynı durumdan bende bu sıralar müzdaripim. bana 19 ağustosa kadar süre verdiler sonrası için iptal ederiz diyolar. ancak benim dönüş biletim 4 eylülde.gezmeden dönmek istemiyorum. arasında 15 gün falan bi süre var bu süre içinde sıkıntı olur mu dersin.

bende de aynı durum var işten atıldım bir gun sonra yeni iş bulup çalışmaya basladım employment agreement formunu bir hafta sonra şirketime ve sponsora yolladım şirket tamam vizen iptal olmaz belgeni yolladık dedi aynın gunun aksamı ciee den email geldi hala şirketin onaylamadı iş değişikliğini diye 2 hafta gezebilirsin sonra cıkmalısın amerikadan yeni bi işte calısamassın bu sure içinde diye yazmıslar bu saatten sonra benim employment agreement formu onaylanmazmı benımde gezi 4 eylulde baslıcak 20 eylule kadar 5 yer gezicem amerika içi uçuşlar var havaalanında bi sorun olur mu acaba

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Alıntı Lost35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende de aynı durum var işten atıldım bir gun sonra yeni iş bulup çalışmaya basladım employment agreement formunu bir hafta sonra şirketime ve sponsora yolladım şirket tamam vizen iptal olmaz belgeni yolladık dedi aynın gunun aksamı ciee den email geldi hala şirketin onaylamadı iş değişikliğini diye 2 hafta gezebilirsin sonra cıkmalısın amerikadan yeni bi işte calısamassın bu sure içinde diye yazmıslar bu saatten sonra benim employment agreement formu onaylanmazmı benımde gezi 4 eylulde baslıcak 20 eylule kadar 5 yer gezicem amerika içi uçuşlar var havaalanında bi sorun olur mu acaba
    arkadşın vizesi iptal olalı çok olmuştu ama amerika içi uçuşlarda hiçbirşey olmadı
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadşın vizesi iptal olalı çok olmuştu ama amerika içi uçuşlarda hiçbirşey olmadı
    relax olmak çok önemli
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)