Arkadaslar kusura bakmay?n ama Abd de her yer güllük gülistanl?k degil, her yer ayn? degil. Sittin tane eyaleti var ve sizin güzelim FL ile NV daki Allah?n cölü bir degil. Meksika s?n?r?na yak?n TX da da durum FL dan cok farkl?d?r. Ben de FL da cal?st?m fubar unutma. Ordayken patronun en gözde elaman?yd?m ve haftal?g?m ald?g?m saat herkesten fazlayd?. Mc Donalds olmas?na ragmen is cok adil ve sayg?l? bir isti. NV, TX gibi eyaletlerde Meksikal?lar gelip cöreklenmisler tüm isleri ele gecirmisler ufak meksika kurmak üzereler. Patronum meksikal? olunca kendi iscisini koruyor bana yapmad?g?n? b?rakm?yorsa bu benim sucum mu ? ?nan?n bu sene benim yapt?klar?m?n yar?s?n? yapamaz cogu arkadas burda. Para biriktirebilmek icin housekeeping gibi lanet bir is bile yapt?m ki orda cal?sanlar?n da %99 u meksikal?yd? ve sürekli ispanyolca konusuyorlard?, which is very disturbing & annoying. Diger isimdeki vard?ya managerim de meksikal?yd? ve bana resmen sen en yeni elemans?n tüm bulas?klar? sen yap?can, cöpü sen d?sar? c?kar?can vs demeden durmuyordu. Resmen bulas?kc?l?k yapt?m orda da. Hay?r üzüldügüm taraf isin iyisi kötüsü degil yapt?m sonucta ama hic adalet yok. Resmen gruplasma var ve eziliyorsun burda. Ne demek sen yeni elemans?n, boktan isleri sen yap?can ??, saka gibi. Kald?g?m yere gelince 4 defa haftal?k 150$ ödedim, 1 tane bile Türkü gectim ögrenci yok. Son olarak baz? arkaslar bilmeden yorum yap?yorlar, Abd nin her yeri bir degil, Meksikal?larla tan?s?n sonra konusun. TR de bile ülkenin bat?s?yla dogusunda cal?smak cok farkl?, bir de bunu Amerika icin düsünün. Kimsenin isten kact?g?, yak?nd?g? yok; bu programa geldiysek ana kuzusu da yok ortada. Agl?cak s?zlancak olsam 10 defa yapard?m simdiye kadar. Yasamadan hic bir sey ögrenilmez, unutmay?n...