Arkadaslar kusura bakmayın ama Abd de her yer güllük gülistanlık degil, her yer aynı degil. Sittin tane eyaleti var ve sizin güzelim FL ile NV daki Allahın cölü bir degil. Meksika sınırına yakın TX da da durum FL dan cok farklıdır. Ben de FL da calıstım fubar unutma. Ordayken patronun en gözde elamanıydım ve haftalıgım aldıgım saat herkesten fazlaydı. Mc Donalds olmasına ragmen is cok adil ve saygılı bir isti. NV, TX gibi eyaletlerde Meksikalılar gelip cöreklenmisler tüm isleri ele gecirmisler ufak meksika kurmak üzereler. Patronum meksikalı olunca kendi iscisini koruyor bana yapmadıgını bırakmıyorsa bu benim sucum mu ? İnanın bu sene benim yaptıklarımın yarısını yapamaz cogu arkadas burda. Para biriktirebilmek icin housekeeping gibi lanet bir is bile yaptım ki orda calısanların da %99 u meksikalıydı ve sürekli ispanyolca konusuyorlardı, which is very disturbing & annoying. Diger isimdeki vardıya managerim de meksikalıydı ve bana resmen sen en yeni elemansın tüm bulasıkları sen yapıcan, cöpü sen dısarı cıkarıcan vs demeden durmuyordu. Resmen bulasıkcılık yaptım orda da. Hayır üzüldügüm taraf isin iyisi kötüsü degil yaptım sonucta ama hic adalet yok. Resmen gruplasma var ve eziliyorsun burda. Ne demek sen yeni elemansın, boktan isleri sen yapıcan ??, saka gibi. Kaldıgım yere gelince 4 defa haftalık 150$ ödedim, 1 tane bile Türkü gectim ögrenci yok. Son olarak bazı arkaslar bilmeden yorum yapıyorlar, Abd nin her yeri bir degil, Meksikalılarla tanısın sonra konusun. TR de bile ülkenin batısıyla dogusunda calısmak cok farklı, bir de bunu Amerika icin düsünün. Kimsenin isten kactıgı, yakındıgı yok; bu programa geldiysek ana kuzusu da yok ortada. Aglıcak sızlancak olsam 10 defa yapardım simdiye kadar. Yasamadan hic bir sey ögrenilmez, unutmayın...
Boyle konus icimi ye yakuza ama bana demeki meksikalilar benden daha ii calisio bu yuzden patronum bana kapiyi gosteriyor.... Bu arada lafim yine sana degil anlayana saygilar!!!!
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Bookmarks