olayin cikisini arastirmadim ama cikis amaci dili gelistirmek ve cevreyi gormek olmali ki bana gore birinci amac ingilzcenizi gelistirmektir,okullarda ne kadar iyi ingilzce ogrenirseniz ogrenin yabanci biriyle pratik yapmadikca diliniz sabit bir yerde kaliyor maalesef,bunun yoluda tabiki sadece amerika degildir.ben sahsim adina sirkete ucaga vermis oldugum parayi burada kazanp bir kenara koyuyorum ondan sonra param artarsa istediklerimi gerceklestirebiliyorum ekstradan yani birincil amacimi 2 yilda gerceklestirdigimi dusunuyorum.Magdur olanlara gelince hepimiz universitede okuyan insanlariz,internet gazete gibi bircok yayin organi var burada yasananlar,gelince neyle karsilasabileceginiz,neye ne kadar odeyeceginiz cok acik ve net kaldiki bu site sayesinde artik hersey apacik,kimseye zorla sozlesme imzalatmiyorlar arz ve talep var bu riski goze almak istemeyen bulasmasin tabiki,
Akabinde ne demek kole gibi?calismanin koleligimi olur,ben 7 yildir her iste calistim sizin tabirinizle `kole` gibide calistim ve hic gocunmadim calismak guzel birseydir,somurulmedikce hicbir sekilde kole gibi degildir.`Kole` gibi calismak istemiyorsaniz turist vizesi alip tatilede cikabilirsiniz.

Alıntı
Bookmarks