Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
olayin cikisini arastirmadim ama cikis amaci dili gelistirmek ve cevreyi gormek olmali ki bana gore birinci amac ingilzcenizi gelistirmektir,okullarda ne kadar iyi ingilzce ogrenirseniz ogrenin yabanci biriyle pratik yapmadikca diliniz sabit bir yerde kaliyor maalesef,bunun yoluda tabiki sadece amerika degildir.ben sahsim adina sirkete ucaga vermis oldugum parayi burada kazanp bir kenara koyuyorum ondan sonra param artarsa istediklerimi gerceklestirebiliyorum ekstradan yani birincil amacimi 2 yilda gerceklestirdigimi dusunuyorum.Magdur olanlara gelince hepimiz universitede okuyan insanlariz,internet gazete gibi bircok yayin organi var burada yasananlar,gelince neyle karsilasabileceginiz,neye ne kadar odeyeceginiz cok acik ve net kaldiki bu site sayesinde artik hersey apacik,kimseye zorla sozlesme imzalatmiyorlar arz ve talep var bu riski goze almak istemeyen bulasmasin tabiki,
Akabinde ne demek kole gibi?calismanin koleligimi olur,ben 7 yildir her iste calistim sizin tabirinizle `kole` gibide calistim ve hic gocunmadim calismak guzel birseydir,somurulmedikce hicbir sekilde kole gibi degildir.`Kole` gibi calismak istemiyorsaniz turist vizesi alip tatilede cikabilirsiniz.
arkadaşım hangi dil gelişmesinden bahsediyorsun adamlar seninle muhattap bile olmuyor sen onlar işçisin zaten genellikle meksikalı yada peruluları altında kalarak evet dediğim gibi köle gibi çalışıyorsun. Bu programa katılmak için 3000 dolar civarında para veriyorsun ve amerikaya gittiğinde bu parayı kazanabilmek için çalışıyorsun ? Bu işte bi terslik var çalışmak kötü demiyorum fakat 3000 doları veriyoruz ee oraya gittiğimizde 3000 doları almak için çalışıyoruz sonuç elde var sıfır bu sene havaalanında 100 e yakın türk gördüm hiç kimse para kazanamamış herkes isyanlarda bu gerçekleri göremiyoruz bu forumda bile sahte profil açarak mesaj gönderen sirketlerin adamlarınında oldugunu çok iyi biliyorum yalan dolanlarla insanların temiz duygularıyla oynayan o adi kan emiciler hepsinin gözünü para bürümüş siz amerikaya gittikten sonra sizi msn'den bile silerek attıgınız maillere cevap vermemeye başlıyorlar. Ama Türkiyedeyken hergün gönderilen mailler susmayan telefonlar........
Köle gibi çalışırım tabi para kazanmak kadar güzel bişey olamaz ama benim zoruma giden 3000 dolar verip ve o parayı orda kazanmak için çekilen rezilliktir. Amerikada insan hakları falanda yok arkadaslar kendi vatandasına bile saglık sigortası vermeyen bir ülke.... Kendi ülkemde çalışırım zaten bida ......... gitmem. Sen 7 yıldır gidiyormuşsun ne güzel derler ya sen işin üstadı olmussundur diye ama bu programa her yıl yeni öğrenciler katılıyor herkeste senin gibi şanslı değil.