Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Work and Travel ile ilgili

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı asikızbeyza34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nasıl yani arkadaşım birazdaha yardımcı oabilirmisin? ben orda çalışp masraflarımı kendm karşılacağım.gezmeye gidecek olsam wata katılmam dimi ? hem para kazanmak hemde ingilizcemi geliştirmek istiyorum. bazı arkadaşlar gerçekten sorun yaşamışşlar fakat herkes yaşıcak diye bi şart yokki dimi ama
    Benim bu soyledigim hic calismayip sadece gezmek isteyen kisiler icin gecerli .Normalde gezmek icin turist vizesi lazim fakat buda zor oldugu icin yukarida yazdigim gibi ABD 'ye gidilebilir bunu soyledim sadece .Tabiki isini iyi secersen eger sorun yasamazsin yaninda her ne kadar Turk arkadaslarda olsa yabancilarla konusup ingilizce pratigi yapabilirsin .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Talking

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim bu soyledigim hic calismayip sadece gezmek isteyen kisiler icin gecerli .Normalde gezmek icin turist vizesi lazim fakat buda zor oldugu icin yukarida yazdigim gibi ABD 'ye gidilebilir bunu soyledim sadece .Tabiki isini iyi secersen eger sorun yasamazsin yaninda her ne kadar Turk arkadaslarda olsa yabancilarla konusup ingilizce pratigi yapabilirsin .
    hmm anladım.teşekkür ederim...işini iyi seçersen demişsin ücreti yüksek olan işler mi...senin önerebiliceğin iş var mı? ne tür işler mesela tabi şirkette önerebilirsen yani yardımcı olursan çok sevinirim.geçen experience usa şirketinin videolarını izledim.(www.watmovie.com)yaptığı çalışmalar çok güzel geldi bana.örn.öğrenciyi karşılıyorlar sonuçta türkiyede bir yere gtmiyrsun.hiç bilmediğin bir ülkeye gidiyrsun bu çok önemli newyork turu falan veriyorlar ,cep telefonu ve hattı.v.s yani gtmeden önbce şirkette çok önemli diil mi?şimdiden çok teşekkürler

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı asikızbeyza34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hmm anladım.teşekkür ederim...işini iyi seçersen demişsin ücreti yüksek olan işler mi...senin önerebiliceğin iş var mı? ne tür işler mesela tabi şirkette önerebilirsen yani yardımcı olursan çok sevinirim.geçen experience usa şirketinin videolarını izledim.(www.watmovie.com)yaptığı çalışmalar çok güzel geldi bana.örn.öğrenciyi karşılıyorlar sonuçta türkiyede bir yere gtmiyrsun.hiç bilmediğin bir ülkeye gidiyrsun bu çok önemli newyork turu falan veriyorlar ,cep telefonu ve hattı.v.s yani gtmeden önbce şirkette çok önemli diil mi?şimdiden çok teşekkürler
    Lagoon ve Cedar Point islerini onerebilirim. Sirket icin forumu iyice arastirabilirsin orda yeterli bilgi var fakat iyi sponsor secimi yap CIEE, CCI, Intrax iyidir .Bircok sirket boyle talepleri yerine getirmiyor (telefon hatti haric) fakat genelleme yapamayiz tabiki .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)