ya arkadaşlar benim merak ettiğim bi şey var. şimdi amerikadan ayrılırken havaalanına girince direkt check in yaptırıp pasaport kontrolü ve uçağa biniş şeklinde mi ilerliyoruz yoksa check in öncesinde gümrük kontrolü gibisinden bi şey var mı? forumu okuduğum kadarıyla gümrük kontrolü yok ama kafama takılan girişte gümrük kontrolünde pasaporta zımbalanan ufak kağıdı (I94 oluyo galiba) havaalanında hangi görevli alıyo pasaport kontrolünü yapan şahsiyet mi?
bi yardımcı olursanınz sevinirim genelde terslikler beni bulduğu için tırsarım böyle şeylerden..

Alıntı

Ucaga binmeden önce gate lere girerken güvenlik kontrolünden geciyorsun ki burda güvenlik pasaportuna bakıyor. Hatta benim vizem bitmisti cıkıs yaparken; DS oldugu icin sorun cıkmayacagını biliyordum tabi; yine de 5 dk alı koymustu. Sonucta ucaga bomba mı sokuyorlar, silah mı var cantada vs diyip x-ray taramasından gecerken pasaporta da bakıyor boarding ile birlikte. Hatta varılacak ülkenin vizesi veya pasaportu olmazsa ilk ucaga bile almaz gibi geliyor bana. Ona göre...

Bookmarks