ya arkadaþlar benim merak ettiðim bi þey var. þimdi amerikadan ayrýlýrken havaalanýna girince direkt check in yaptýrýp pasaport kontrolü ve uçaða biniþ þeklinde mi ilerliyoruz yoksa check in öncesinde gümrük kontrolü gibisinden bi þey var mý? forumu okuduðum kadarýyla gümrük kontrolü yok ama kafama takýlan giriþte gümrük kontrolünde pasaporta zýmbalanan ufak kaðýdý (I94 oluyo galiba) havaalanýnda hangi görevli alýyo pasaport kontrolünü yapan þahsiyet mi?
bi yardýmcý olursanýnz sevinirim genelde terslikler beni bulduðu için týrsarým böyle þeylerden..

Alýntý

Ucaga binmeden önce gate lere girerken güvenlik kontrolünden geciyorsun ki burda güvenlik pasaportuna bakýyor. Hatta benim vizem bitmisti cýkýs yaparken; DS oldugu icin sorun cýkmayacagýný biliyordum tabi; yine de 5 dk alý koymustu. Sonucta ucaga bomba mý sokuyorlar, silah mý var cantada vs diyip x-ray taramasýndan gecerken pasaporta da bakýyor boarding ile birlikte. Hatta varýlacak ülkenin vizesi veya pasaportu olmazsa ilk ucaga bile almaz gibi geliyor bana. Ona göre...

Bookmarks