20 Eylül 15.38'deki uçaðýmýzý kaçýrdýk.
Mal herifler ekrana gate 5 yazmýþlar bizde gittik gate 5'in kapýsýnda bekliyoruz.
Neyse bekliyoruz uçak geç kaldý, gittik sorduk görevli birine bekleyin gelecek dedi.
Biz beklerken gate 7'deki uçak çýktgitti gözümüzün önünde. Meðersem bizim uçak oymuþ bizim haberimizde deðil.
Sonra gate 5'deki uçak kalkacakken geçtik sýraya biletleri okutacagýz dingillr siz uluslarasýsýnýz bekleyin biraz daha dedi bekledik herkes geçti sonra bizim biletleri okuturken bir baktýlkar siz Mineapolis tarafýymýþ o da kalktý gitti dediler
Baþýmýzdan aþagý kaynar su dokuldu, sisteme yanlýþ girmiþler kapýlarý kaldýk biz burda.
Ondan sonra bir ton ugraþ, bagajlarýmýz gitti tabi o ucakla.
Birsürü ugraþ falan derken sonunda dediler bize Ekim 6'dan önce yok yer.
Tabi biz çýldýrdýk, Ekim 6da Tr'ye dönmek demek ne demek siz düþünün, okuludur þuyudur buyudur iþ yok kalcak yer yok falan filan.
Neyse sonra baktýlar 2 gün sonra 2 kiþilk yer boþ biz 3 kiþiyiz zorla birþeler yaptýlar o günkü ucaga yerleþtirdiler bizi.
Þuan bekliyoruz Rapid City havaalýnda yatacagýz 2 gün.
Bagajlar gitti geri gönderteceðiz dediler, ne olacak Allaha emanetiz þuan.
Bizle alaklý bir suc olsa gam yemeyeceðim 12'den 3'e kadar bekledýk biz ucagý ve býzým ucak gozumuzun onunden ucttu gitti.
Yani anlayacagýnýz 2 gün bu havaalýnda kalýcýyýz, bagajlarýmýz geleckmiþ 5 saat sonra, onu bekliyoruz.
Sonumuz hayrola..

Alýntý

cok komýk geldý bana.Nyorkta ucak 2 saat gec kalkýnca mýlanda beklemeden aldýlar býzý ýner ýnmez mýlana ýstanbul ucagýna býndýk halbuký mýlanda 1.50 dk beklýyecektýk.mýlana ýner ýnmez tuvalete gýttým geldýgýmde herkes sýraya gýrmýstý bende dýrekt sýraya gýrdým megersem sýraya gýrmeden once býr takým ýslemler yapýlýyor býlet alýnýyormus .sýra ýlerlerken sýra bana geldý pasaportu uzattým adam dedý býlet nerde dedým ne býletý býlet yok olur mu býletsýz.bý an heyecan yaptým eyvah ucak kactý zaten nYork ucagý 2 saat gecýkmelý geldý.adam endýselenme ben sana cýkarýrým bu býlgýsayardan dedý cýkardý hemen sagolsun býletý býndým otobuse oda garýptý otobusle gýttýk ucagýn yanýna 

Bookmarks