Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Uçaðý kaçýrdýk..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Standart Uçaðý kaçýrdýk..

20 Eylül 15.38'deki uçaðýmýzý kaçýrdýk.

Mal herifler ekrana gate 5 yazmýþlar bizde gittik gate 5'in kapýsýnda bekliyoruz.
    Neyse bekliyoruz uçak geç kaldý, gittik sorduk görevli birine bekleyin gelecek dedi.
    Biz beklerken gate 7'deki uçak çýktgitti gözümüzün önünde. Meðersem bizim uçak oymuþ bizim haberimizde deðil.
    Sonra gate 5'deki uçak kalkacakken geçtik sýraya biletleri okutacagýz dingillr siz uluslarasýsýnýz bekleyin biraz daha dedi bekledik herkes geçti sonra bizim biletleri okuturken bir baktýlkar siz Mineapolis tarafýymýþ o da kalktý gitti dediler
    Baþýmýzdan aþagý kaynar su dokuldu, sisteme yanlýþ girmiþler kapýlarý kaldýk biz burda.
    Ondan sonra bir ton ugraþ, bagajlarýmýz gitti tabi o ucakla.
    Birsürü ugraþ falan derken sonunda dediler bize Ekim 6'dan önce yok yer.
    Tabi biz çýldýrdýk, Ekim 6da Tr'ye dönmek demek ne demek siz düþünün, okuludur þuyudur buyudur iþ yok kalcak yer yok falan filan.
    Neyse sonra baktýlar 2 gün sonra 2 kiþilk yer boþ biz 3 kiþiyiz zorla birþeler yaptýlar o günkü ucaga yerleþtirdiler bizi.
    Þuan bekliyoruz Rapid City havaalýnda yatacagýz 2 gün.
    Bagajlar gitti geri gönderteceðiz dediler, ne olacak Allaha emanetiz þuan.
    Bizle alaklý bir suc olsa gam yemeyeceðim 12'den 3'e kadar bekledýk biz ucagý ve býzým ucak gozumuzun onunden ucttu gitti.
    Yani anlayacagýnýz 2 gün bu havaalýnda kalýcýyýz, bagajlarýmýz geleckmiþ 5 saat sonra, onu bekliyoruz.
    Sonumuz hayrola..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Cok gecmiþ olsun boyle bir seyi yasamýþ biri olarak anlýyorum o sýkýntýyý

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

neyseki 2 gün sonraya uçak bulmuþsunuz.sizin bilette kapý numarasý falan yazýyormuydu.bizimkinde daha ilk baþtan numaralar belliydi biz tabelalara bakmadan direk gittiydik.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

amerikaya gelirken istanbulda kapi numarasinda sorun yoktu ama newyork jfk e geldigimde benim de ayni sorun oldu. gittim kapima bekliyorum ikinci ucagimi, ayni ucakta geldigim turk arkadaslar kapi numaralari degismis istersen bi bak dediler. 29 olan kapi numaram 23 olmus. sormasam kaciricaktim goz gore gore ucagi. dikkatli olmak lazim. neyse cok gecmis olsun.
    Konu cell tarafýndan (22-09-2009 Saat 06:15 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaslar gate ve zone olayýna dikkat etmeliyiz

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    19

Gecmis olsn, kazasýz belasýz dönersiniz isallah. Cok kötü bir durum, düsünemiyorum bile...

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

gahgahahahahaha çok guldum way be

adamlarý azarlasaydýnýz eþk giib size yardým etmek zorundalar bunalr ne sanýyo kendilerini ...siz adamlarý iyi konuþamamýþsýnýz ..ben olsam hava alanýný bir birine katardým

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    0

müthiþ hikaye geçmiþ olsun

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

miami'den new yorka 1ay öncesinden 80dolara aldýðýmýz uçuþa 1saat kala havaalanýnda olduk ama çok açtýk
    bizde donuts alalým dedik
    alýp geri döndük bi baktýk sýra olmuþ 1dünya
    ne ara doldu o kadar anlamadýk
    sonra vakit su gibi aakýp giderken sýra taþ gibi duruyordu.
    polislere uçaðý kaçýracaðýmýzý söyleyip içeri girerken bir çantada tek laptop taþýyabilirmiþiz ama bizimkinde 3tane varmýþ diye sorun çýkardýlar
    nereye gidiyorsunuz bunlarý çaldýnýz mý bilmem ne demeye baþladýlar
    ya ne diyosunuz derken uçak kaçtý
    kapýya gittik uçak daha kalkmamýþ platform da uçaða baðlý görevlilere dedik böyle böyle
    ben sinir yaptým adamla tartýþýrken adam bidahaki uçaða yer bakýyor dedim 5cent vermem adam devam ediyo bakmaya ben adama baðrýnýyorum bak diyorum eðer paraylaysa hiç bakma (o saatte orda ne yapacaksam)
    neyse kýz arkadaþým görevli bayanlardan biriyle güzelce konuþup anlaþýnca bize 2saat sonrasýna nonstop bi uçakta yer ayýrdýlar saðolsunlar bedavaya

Üstad
    Tecrübe Puaný
    23

bazen ucagi kacirinca ucretsiz birdahaki sefere yer ayarlayabiliyorlar.bir arkadasim ucagi beklerken uyuya kalmis koltuklarda.sonraki ucaga yer vermisler ucretsiz ...
    Peki.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý emrESES_26 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    20 Eylül 15.38'deki uçaðýmýzý kaçýrdýk.

Mal herifler ekrana gate 5 yazmýþlar bizde gittik gate 5'in kapýsýnda bekliyoruz.
    Neyse bekliyoruz uçak geç kaldý, gittik sorduk görevli birine bekleyin gelecek dedi.
    Biz beklerken gate 7'deki uçak çýktgitti gözümüzün önünde. Meðersem bizim uçak oymuþ bizim haberimizde deðil.
    Sonra gate 5'deki uçak kalkacakken geçtik sýraya biletleri okutacagýz dingillr siz uluslarasýsýnýz bekleyin biraz daha dedi bekledik herkes geçti sonra bizim biletleri okuturken bir baktýlkar siz Mineapolis tarafýymýþ o da kalktý gitti dediler
    Baþýmýzdan aþagý kaynar su dokuldu, sisteme yanlýþ girmiþler kapýlarý kaldýk biz burda.
    Ondan sonra bir ton ugraþ, bagajlarýmýz gitti tabi o ucakla.
    Birsürü ugraþ falan derken sonunda dediler bize Ekim 6'dan önce yok yer.
    Tabi biz çýldýrdýk, Ekim 6da Tr'ye dönmek demek ne demek siz düþünün, okuludur þuyudur buyudur iþ yok kalcak yer yok falan filan.
    Neyse sonra baktýlar 2 gün sonra 2 kiþilk yer boþ biz 3 kiþiyiz zorla birþeler yaptýlar o günkü ucaga yerleþtirdiler bizi.
    Þuan bekliyoruz Rapid City havaalýnda yatacagýz 2 gün.
    Bagajlar gitti geri gönderteceðiz dediler, ne olacak Allaha emanetiz þuan.
    Bizle alaklý bir suc olsa gam yemeyeceðim 12'den 3'e kadar bekledýk biz ucagý ve býzým ucak gozumuzun onunden ucttu gitti.
    Yani anlayacagýnýz 2 gün bu havaalýnda kalýcýyýz, bagajlarýmýz geleckmiþ 5 saat sonra, onu bekliyoruz.
    Sonumuz hayrola..
    zhuhahahaha cok komýk geldý bana.Nyorkta ucak 2 saat gec kalkýnca mýlanda beklemeden aldýlar býzý ýner ýnmez mýlana ýstanbul ucagýna býndýk halbuký mýlanda 1.50 dk beklýyecektýk.mýlana ýner ýnmez tuvalete gýttým geldýgýmde herkes sýraya gýrmýstý bende dýrekt sýraya gýrdým megersem sýraya gýrmeden once býr takým ýslemler yapýlýyor býlet alýnýyormus .sýra ýlerlerken sýra bana geldý pasaportu uzattým adam dedý býlet nerde dedým ne býletý býlet yok olur mu býletsýz.bý an heyecan yaptým eyvah ucak kactý zaten nYork ucagý 2 saat gecýkmelý geldý.adam endýselenme ben sana cýkarýrým bu býlgýsayardan dedý cýkardý hemen sagolsun býletý býndým otobuse oda garýptý otobusle gýttýk ucagýn yanýna
    Konu sucre tarafýndan (19-02-2011 Saat 04:32 PM ) deðiþtirilmiþtir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý sucre Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    zhuhahahaha cok komýk geldý bana.Nyorkta ucak 2 saat gec kalkýnca mýlanda beklemeden aldýlar býzý ýner ýnmez mýlana ýstanbul ucagýna býndýk halbuký mýlanda 1.50 dk beklýyecektýk.mýlana ýner ýnmez tuvalete gýttým geldýgýmde herkes sýraya gýrmýstý bende dýrekt sýraya gýrdým megersem sýraya gýrmeden once býr takým ýslemler yapýlýyor býlet alýnýyormus .sýra ýlerlerken sýra bana geldý pasaportu uzattým adam dedý býlet nerde dedým ne býletý býlet yok olur mu býletsýz.bý an heyecan yaptým eyvah ucak kactý zaten nYork ucagý 2 saat gecýkmelý geldý.adam endýselenme ben sana cýkarýrým bu býlgýsayardan dedý cýkardý hemen sagolsun býletý býndým otobuse oda garýptý otobusle gýttýk ucagýn yanýna

Alitali çok sýkýntýlý idi ya. Bir daha zorunlu olmadýkça asla almam!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Alitali çok sýkýntýlý idi ya. Bir daha zorunlu olmadýkça asla almam!
    ucagýn yanýna otobusle gýttýgýn ýcýn mý
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý sucre Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ucagýn yanýna otobusle gýttýgýn ýcýn mý
    Yok donuste ABD 'den aktarma yapiyorsun tekrar bilet aldiriyorlar falan. Transit masasinda kimse ilgilenmiyor. Kimse birsey bilmiyor. Metroya bineceksin sag taraf mi sol taraf mi herhangi bilgilendirme yapilmamis. Ucus arasi 1 saat falan varsa yetismek gercekten zor.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Uçuþlar arasý süre 10 saatti bizim, Roma'da 10 saat iþkence çektik. Ben de bir daha aktarmalý falan gitmem bir yere..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)