Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yero

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar 2 gun once ben ve 3 arkadısım yeronun ankara ofısıne gıttık.tobb da okudugumuz ıcın cok fazla bır yaz tatılımız olmayacak bununda usa da zehır olmasını ıstemıyoruz dogal olarak.Acıkca bilgiye ve ilgiye yeterince doydugumuzu dusunuorz.ofıslerınde calısan amerıkan vatandası bırı bızi eyaletler hakkında cok detaylı bır sekılde aydınlattı.ayrıca once gıt sonra ode dıe bi calısmaları var maddı sıkıntımı bu yolla cozecegımı dusunuyorm.dusenen arkdalra helede bnm gbı maddı sıkıntıları olan arkdslara gıdıp gorusmelerını tavsıye ederım....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı lebronfrost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar 2 gun once ben ve 3 arkadısım yeronun ankara ofısıne gıttık.tobb da okudugumuz ıcın cok fazla bır yaz tatılımız olmayacak bununda usa da zehır olmasını ıstemıyoruz dogal olarak.Acıkca bilgiye ve ilgiye yeterince doydugumuzu dusunuorz.ofıslerınde calısan amerıkan vatandası bırı bızi eyaletler hakkında cok detaylı bır sekılde aydınlattı.ayrıca once gıt sonra ode dıe bi calısmaları var maddı sıkıntımı bu yolla cozecegımı dusunuyorm.dusenen arkdalra helede bnm gbı maddı sıkıntıları olan arkdslara gıdıp gorusmelerını tavsıye ederım....
    Yanlış hatırlamıyorsam şirketle görüşmeye gittiğimizde bu kampanyalarının bittiğini söylemişlerdi.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı eryz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış hatırlamıyorsam şirketle görüşmeye gittiğimizde bu kampanyalarının bittiğini söylemişlerdi.
    walla hocam yeroya kayıt olalı kısa sure oldu ama her gun egıtım kocumuzla ırtıbat halındeyız.bı taraftan ucretsız ıngılzce kursu bı taraftan da ıs secımlerı ıcın toplu bulusmalar flan bıze amerıkayı turkıyede yasatıolar resmen.kardes bn gıttıgım zamanda cok talep oldugu ıcın extradan acılan kotalarından yararlandım bu once gıt sonra ode kampanyası ıcın dun de bır arkdasımız ıcın gıttık oda bu kampanyadan yararlanack ıstersen elını cabuk tut ıs secımlerıyle ılgılı orientation toplantılarına basladık bıde sırket tarafından saglanan new york da ucretsız 2 gece konaklamalı orientation toplantısı varmıs buda bıze cok mantıklı geldı.ınsllh usa ayagıda bu kadr guzl gecer tum arkdslar ıcın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks