Ekran karti disinda bi albesini yok.

-Piyasa DDR3 ramlerle dolmusken 6gb ddr2 koymanin mantigi nedir. 4 gb ddr3 koysa daha iyi olurmus. Ayrica arkadasin dedigi gibi madem ekran karti ddr3 destekliyor niye ddr2 ram kullanmislar.

-Yeni laptop alanlara c2 duo yu onermem. i7 islemciler cikti. 3.20 ghz ye kadar cesitli versiyonlari var. 1-2 aya piyasa i7-i9 dolacak. c2 ler artik hepten ucuzlayacak. C2 lerde bile 3.00 a kadar destekliyorken 2.53 almissin. Dusuk degil yuksek ama bu kadar para verdigin bi laptopda daha yuksek olabilirdi islemci.

-Sarji 2 saat gidiyormus. BUda en buyuk handikap. Sarj aleti devamli yaninda olacak. Ikide bi sarj etmek zorunda kalacaksin. Buda bataryanin omrunu cabuk bitirecek. Zaman ilerledikce yariya kadar duser onun sarj performansi. 7/24 sarjda birakmak zorunda kalirsin.

-Ekrani 17". Agirligi 4 kg. Bataryasi osu busu toplam 5kg. O laptop tasinir mi. Ben 3 kglik 15"pavilionu tasirken eziyet gibi geliyordu.

-Kim psp yi laptopa baglayip oradan oynar ki Ekran ne kadar kaliteli olursa olsun buyk ekran bi tv zevki verir mi. Hic sanmiyorum.

-Harddiskin zaten 320, 500 olmasi pek farketmiyor. Arada 50$ oynatmaz.

Ben olsam bu laptopu almazdim. Ama renkler ve zevkler tartisilamaz