Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: iphonem kilitlendi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Arkadaslar telefonumu turkcellın teknık servısıne verdım.60 tl karsılıgında actılar telefonumu.bı surude program yukledıler.oyle unlock bekleme falan palavra.telefonu kapanan falan varsa benım gıbı gıtsın bı teknık servıse versın telefonunu.tesekkurler yorumlarınız ıcın

NOT:SAKIN TELEFONUNUZU GÜNCELLEMEYİN......

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı casanova21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar telefonumu turkcellın teknık servısıne verdım.60 tl karsılıgında actılar telefonumu.bı surude program yukledıler.oyle unlock bekleme falan palavra.telefonu kapanan falan varsa benım gıbı gıtsın bı teknık servıse versın telefonunu.tesekkurler yorumlarınız ıcın

NOT:SAKIN TELEFONUNUZU GÜNCELLEMEYİN......
    ekim ayında aldım iphone u ebayden. unlocklu geldi ama ben upgrade ettiğimden dolayı kullanamadım. forumlarda bekleyin dediler. bekledim. senin palavra dediğin şekilde bekledim. 3 kasım günü geohot un sayesinde programı yükledim. unlock ettim. kullanıyorum çok şükür. ayrıca program çıkmasaydı donanıma müdahele edip unlock şansı vardı. belki de turkcell servisi donanıma müdahele etti?.. çünkü 05.11.07 baseband de unlock edilme şansı yoktu...

telefonu kapanan varsa forumlardan biraz araştırıp direkt jailbreak+unlock yapabilir...
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Sorularınız için pm atınız...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks