merhaba arkadaslar.ben ve bazi arkadaslarim eylul ayi icinde niagara selalerini gezmeye gidiyoruz.ama selalenin asil guzel bolumunun kanada bolumunde oldugunu ogrendim.Bazi ulke vatandaslari (israil,amerika...) kanada vizeleri olmamalarina ragmen niagara selalesinde kanada tarafina gecebiliyorlarmis gezmek icin.giden kazakistanli arkadaslarin anlattigina gore kanada polisinin elinde ulkelerin yazili oldugu bi liste varmis ve o listedeki ulkelerin vatandaslari gezmek icin kanada tarafina gecebiliyormus.bize boyle bir hak taninmismi arkadaslar.bilgisi olan varsa lutfen paylasabilirmi? cok onemli benim icin.biz simdiden ucak biletlerimizi aldik bile.ama nerdeyse tum eglence kanada tarafindaymis.ondan dolayi yorumlarinizi bekliyorum
SEFA
VIRGINIA BEACH,VA
FOOD LION #2755

) kanada vizeleri olmamalarina ragmen niagara selalesinde kanada tarafina gecebiliyorlarmis gezmek icin.giden kazakistanli arkadaslarin anlattigina gore kanada polisinin elinde ulkelerin yazili oldugu bi liste varmis ve o listedeki ulkelerin vatandaslari gezmek icin kanada tarafina gecebiliyormus.bize boyle bir hak taninmismi arkadaslar.bilgisi olan varsa lutfen paylasabilirmi? cok onemli benim icin.biz simdiden ucak biletlerimizi aldik bile.ama nerdeyse tum eglence kanada tarafindaymis.ondan dolayi yorumlarinizi bekliyorum
Alıntı

Bookmarks