bence bu H2b işinden vazgeçmenin zamanı gelmiş geçiyor bile. Bunun ardı sıra 1 yılım gitti, en başlarda millet yazarken o kadar da zor değildir yahu dediğim anları şimdi hatırlayıp kendime kızıyorum. Ama başıma gelmeden bilemezdim sanırım. Bu işte aracı bir şirket kullanmadan işverenle doğrudan bağlantılı çalışmak en mantıklısı bence. Nitekim hala kullanılmamış bir yığın kota vardı. İşçi isteği yapılabiliyor olsa zaten çıkış noktasında çok fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şu çok fazla adı duyulan bi firma var bilirsiniz üç harfli arkadaşlar, baksanza patladı hepsi. Bir ümittir kapılıyor gencimiz, paso adamlara para kullandırıyoruz. H2B Turkiyeden zor çıkar azizim. Internette elin amerikalısının sıpasından büyüğüne from Turkey dedin mi gözleri fal taşı gibi açılıyortek soru terörist misin? Ne alaka abi sanki dünyaya terörist üreten bi ülkeymişiz gibi alayı önyargı ile dolu bu adamların. En güzeli başka bir yolla girip orda şartları zorlamak. Az araştırıp bir firmaya bel bağlamaktansa, 6-7 ay gibi uzun görünen bi zamanı tecrübeli kişileri bulup fikir almak için kullansak belki bizde şimdi h2b sahibi olurduk![]()

Alıntı
Bookmarks