orlando ve miamiyi gezmen için tavsiye ederim
orlandoya uçakla inersin genelde 150dolar oluyor her yerden
ordan miamiye otobusle 25dolara geçersin
miamiden de uçakla 100dolara new york
ben öyle yapt?m ve çok da memnun kald?m
orlandoda days inn international drive'da kald?m geceli?i 24dolard?
miamide venezia hotelde kald?m geceli?i 40dolard?
hani toplam sana tutar? 600dolar bile olmaz ama unutamayaca??n bi tatil yapars?n zira orlandodaki outletlerde inanamayaca??n fiyatlara marka ürünler alabilirsin hediye için
globale gelecek olursak
allah onlar?n belas?n? verecek
ben de onlarla gittim ve bin pi?man?m
e?er amerikadan mutlu döndüysem tamamen kendi çabalar?mla travel k?sm?n? iyi yapt???m için dönmü?ümdür.
zaten atatürk havaliman?nda uça?a bindikten sonra globali unut.
bir tavsiye daha ben geçen sene bu zamanlar kay?t yapt?rm??t?m ve ocakta i?i seçtim ?ubatta vize görü?mesine gittim ds formum may?sta geldi vizem haziranda geldi vizem gelince i?im iptal oldu tam da finallerimin oldu?u zamand?. moral motivasyon s?f?r s?navlara girdim ve beni lanet olas? mississippiye gönderdiler
gönderdiler diyorum çünkü ba?ka seçenek sunmad?lar direk ya bunu seçersin ya da iptal ederiz dediler
cevab?m allah belan?z? verecek oldu tavsiyem de ?u benim gibi 10larcas? böyle oldu benim bildi?im
bilmediklerimle beraber belki yüzlercesi
göstermelik gibi bir i?i önüne koyuyorlar sonra iptal edip saçma sapan i?lere gönderiyolar
ben new england isterken mississipiyie gönderdiler ben hotel isterken mcdonaldsa gönderdiler dü?ün yani
neyse sen e?er i? seçersen güvenme hiç o i?e kafan? da takma i?i oluruna b?rak yoksa
için kararmas?n bu yazd?klar?mdan sonra ama globale güvenme hiçbir konuda

Alıntı
Bookmarks