arkadaslar sanirim bu wat olayinda benim kadar ara bayla ilgili tecrubesi olan olmamistir benim elimden tam 4 tane araba gecti farkli farkli. bir arkdaslar yorum yapmis fiyat felan vermis soyle boyle yapin bu bilgilar faydali olsada cok gercekci deyil ilk basta her eyalatte prosedur farkli kiminde mecmuri sigorta var kiminde yok bu maliyetlerde nerdeyse 3 ay isin 500 dolar demek ama tavsiyem bu konuda mecmur olsada olmasada sigorta yaptirmaniz....ikincisi araba lirken onemli olan nerden, kac paraya aldiginiz deyil arabanin durumu yani sne alirsin arabyi 1500 dolara 1 hafta sonra bozulur obur adam alir baska bir araba 300-500 dolara adami iki yil goturur.bunun icin once arabadab genel olarak anlamak lazim ikinciside sansli olacan...ucuncu diyecem fiyat ususunda ozenle aranirsa 300 ila 1000 dolar arasinda yazi iyi bir sekilde idare edecek araba buluna bilir ama kesinlikle emin olun aldiginiz arabanin hic bir sorunu olmadigina cunku arabaya tamir ettirmeye arabanda cok para harcarsiniz hattta ben birinde iki katini karcadim...ama yeniden tekrar ediyorum pahaliya almak iyi araba almak yada daha saglam almak deyil orda bu dusuk model arabalirin piyasasi yok bir dam arabaya 2000 dolar istiyon baskasi ayni arabanin daha iyi durumunda olana 700 dolara satiyor hemde daha iyi olmasina ragmen....ama kesinlikle cok buyuk bir rahatlika raba sahibi olma hele de kucuk bir yerde iseniz cunku toplu tasima olmuyor...bunun yaninda da cok ortakla araba almanizi tavsiye etmem cunki cok sorunlar cikabiliyor hele kesinlikle kil insanlarla bedavaya olsa ortak olmayin bunun yaninada arabayi en iyi bulucaginiz yerde www.craiglist.com adres tammi bilmiyom ama google yasarzaniz dus***ir yanlis ise..birde oyle plaka kayit isleri falan hic zor deyil sigortayi yaptirdiktan sonra 10 dakika bile almiyor....birde satma isne gelince sansiniza bagli o anda alacak insan bulursaniz aldiginiz paradan pahaliya dahi satarbilirsiniz ama biraz zor cunki belli bir piyasasi yok ben 500 dolara aldim arabayi 1000 doalra sattim ama alacak adam buldum

Alıntı
Bookmarks