Arkadaşlar, south carolina bölgesine gidecekler için bi mini araştırma yaptım "DWM" den.Türk ehliyetiniz 90 gün geçerli ancak,uluslar arası nitelikte çevirisi olması lazım,buda sanırım international driver licence oluyor.
Aklıma takılan bikaç bir şey var,ne mutluki bunları cevaplayabilecek kadar tecrübeli arkadaşlar forumda var.Amerikaya ilk gidişim olacak,gider gitmez SSN(social securty number) olmadan araba alabilir miyim, bu bir problem teşkil edermi(s. carolina ya gidicem)?Dealerdan almayı düşünüyorum 90 gün garantili olanlarından.2000$ a kadar araba alıcaz arkadaşımla, mesela sağlam bir honda accord,toyota corolla gibi yada dodge caravan.100-150K milage de,97-98 model böyle bir arabayı alsam,bunun sigortası ne kadar a mal olur bana,her ay mı ödenir ve sigorta hangi kötü durumlarda nasıl yardımcı oluyor,ayrıca diyelimki arabayı ben üstüme aldım arkadaşım ben olmadan rahatça sürebilecekmi arabayı,polis kontrolünde sorun çıkarmı araba başkasının olunca.yani türkiyedeki gibi rahat mı bu opsiyon rica etsem açıklayabilirmisiniz.
bu arada "enterprice" a mail attım 1 aylık araba kiralamada ekstra sürücü ücreti yokmuş yeni kampanyaları dahilinde.nedir ,ne değildir diye sordum mailla,toplamda tüm vergiler,en geniş kapsamlı sigortasıyla 21-24 yaş aralığı için economy class arabalar ne kadara gelir diye sordum.cevap gelince yazarım buraya.

Alıntı
Bookmarks