yokmu bilgisi olan aldıktan sonra yapılacaklar hakkında??? vergisi harcı falan varmı ?
araba alipta donuste satmak isteyen varsa anlasabiliriz ben kalmayi planliyorum bu sene newyorkta bulusuruz![]()
onur
arkadalsr arabayi aldiktan sonra...adam size bir kagit yaziyor sattigina dair birde title dene birseyvar(tapu) onu arkasini imzaliyor adnizi yaziyor....ondan sonra bulundugunuz eyalete gore degisen sigorta olayi var bazi eyaletlerde var bazilarinda yok once varsa once sigorta yaptirmaniz lazim.....sigorta yaptirdiktan sonra town house yada dmv mi bnv miydi ne oraya gidip kayit yaptiriyorsunuz...isterseniz plakaya sizin isminizi felan da yaziyorlar.....kucuk bir ucrete
sağolasın kardeş heralde çok zor şeyler degildirler
sağol çok faydalı olmuş
ynai amerikada araba almak için ehliyetin olması 18 yaşını geçmiş olmak yetmio.. 21 olmamız lazım...
onu bunu geçinde 99 model honda civic modifyli süper araba 500 dolaralasım geldi.. türkiyeye kaç paraya getirirler acaba
10 bin ytl tutarmı
![]()
Bozuktur büyük ihtimalle o araba. 500$'a araba bulmak çok zor.
http://autos.yahoo.com/used-cars/dod...e&distance=300
şu dodge durango ya bak sonra o honda ya 500 dolar çok bile dicen sadece 795 dolar ve süper araba
* Mileage: 189,946 Miles
* Body Style: SUV
* Exterior Color: Green
* Interior Color: N/A
* Stock #: P10020A
* VIN:
1B4HS28N5YF289441
Order a CARFAX Vehicle History Report
* Engine: 4.7L V8
* Transmission: AUTO 4SPD
* Drivetrain: AWD
* Doors: 5
* Wheelbase: 116 Inches
2000 Dodge Durango - $795
ya arkadaslar simdi arabayı birine aldırdık dielim.. 21 yasında bi adam bulduk aldırdık onun uzerine.. ee satarrken de o adamın yanımızda mı olması gerekiyor mantık olarak olması gerekir ama satan arkadaslar prosedurleri acıklarsa cok mantıklı olur
21 yas gerekmiyor, arabanın uzerinde olması için 16 yas yeterli. ehliyetinlede kullanabiliyorsun uzerine almak sıkıntı.
DMV ofisindeki memur surekli olarak ingilzice ehliyet deyip duruor maillerinde canımı sıktı! diorm bizim ehliyette yazıo ingilizce. evet haklısın social varmı dio evet var diorm. international ehliyet gibimi yazıo dio
laf anlatmakta gucluk cekiorm elin dingiline.
yok DMV nin sitesinde yazıyor ben herşeyi bilemem![]()
Ah öyle olsa![]()
arkadaslar araba kiralamak icin yas sınırı 16 dan baslıyor ve yasiniz arttikca arabanın fiyati düsüyor ben 22 yasindaydim gecen sene mustang.i 73 dolara kiraladim fakat ondan 1 ay önce 26 yasindaki arkadasla kiraladigimda ise sadece 46 dolar verdik![]()
Konu onurforever tarafından (31-05-2008 Saat 04:23 PM ) değiştirilmiştir.
konu düzelttilmistir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks