slm arkadaþlar ben baþvuru yapacaðým ama vizee gitmek için 4 üzerinden 2 nin altýnda alýnýrsa sanýrým vize baþvurusu yapamýyormuþ.haliyle þirketlerin çoðu en az 250 dolar kesiyormuþ.hazýrlýk öðrencilerinin vize baþvuru þartý var mýdýr
slm arkadaþlar ben baþvuru yapacaðým ama vizee gitmek için 4 üzerinden 2 nin altýnda alýnýrsa sanýrým vize baþvurusu yapamýyormuþ.haliyle þirketlerin çoðu en az 250 dolar kesiyormuþ.hazýrlýk öðrencilerinin vize baþvuru þartý var mýdýr
arkadasim sitede biraz arama yaparsan hazirlik siniflariyla ilgili genis bilgiye ulasabilirsin konu acmadan evvel arama yaparsak daha iyi olur..
Hiçbir ekstra þart yok hocam diðer öðrencilerle ayný tarife uygulanýyor!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bu kadar kolaktan duyma býlgýlere ýnanmayýn ya egerký sýzýn elýnýzde notunuzu belgeleyen bý resmý evrak varsa heryere kayýt olup výze gorusmesýne gýdebýlýrsýnýz
aslýnda benim en çok korktuðum þey herþey tamamken bu hazýrlýkta kalmam...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
o olay þirketine baðlý olarak deðiþiyor. Benim bir arkadaþým red yedi, tamamýný almýþtý parasýnýn...
daha önceden yapýlan sözleþme ile ilgili sanýyorumki.
Hazýrlýk öðrencilerinin sezon içi performansýný gösteren not dökümü vardýr. Bu genellikle 100 üzerinden deðerlendirilen dökümdür. Hazýrlýk dönemindeki not ortalamanýz geçme notuna veya proficiency sýnavýna giriþ için yeter not olmalýdýr. Bunlarýn dýþýnda not ortalamanýz yeterli görünmüyor olsa bile konsolosluk görevlisi ile olan diyaloðunuz vize almanýzý etkileyen en büyük faktördür. Eðer not ortalamanýz düþükse mantýklý bir gerekçe sunmalýsýnýz. Hem not ortalamasý düþük olup hem de Ýngilizce konuþma becerisi yetersiz olan bir öðrencinin vize alma þansý düþüktür.
CCN International Education Services - www.ccnedu.com
CCN Yurtdýþý Eðitim ve Kariyer Servisi
Work and Travel Departmaný
Work and Travel programýnda bilmeniz gerekenler konusunda makale için týklayýn
Tel: 0212 292 5707
Fax: 0212 292 5166
E-mail: info@ccnedu.com
ciee acentalarından bı tanesı hazırlık sınıfında okuyan ve sene sonunda yaz okuluna kalabılecek ogrencılere tam ıade yapıyormus yegenım bu sene oraya basvurdu o da belkı yaz okuluna kalabılır de
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks