slm arkada?lar ben ba?vuru yapaca??m ama vizee gitmek için 4 üzerinden 2 nin alt?nda al?n?rsa san?r?m vize ba?vurusu yapam?yormu?.haliyle ?irketlerin ço?u en az 250 dolar kesiyormu?.haz?rl?k ö?rencilerinin vize ba?vuru ?art? var m?d?r
slm arkada?lar ben ba?vuru yapaca??m ama vizee gitmek için 4 üzerinden 2 nin alt?nda al?n?rsa san?r?m vize ba?vurusu yapam?yormu?.haliyle ?irketlerin ço?u en az 250 dolar kesiyormu?.haz?rl?k ö?rencilerinin vize ba?vuru ?art? var m?d?r
arkadasim sitede biraz arama yaparsan hazirlik siniflariyla ilgili genis bilgiye ulasabilirsin konu acmadan evvel arama yaparsak daha iyi olur..
Hiçbir ekstra ?art yok hocam di?er ö?rencilerle ayn? tarife uygulan?yor!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bu kadar kolaktan duyma b?lg?lere ?nanmay?n ya egerk? s?z?n el?n?zde notunuzu belgeleyen b? resm? evrak varsa heryere kay?t olup v?ze gorusmes?ne g?deb?l?rs?n?z
asl?nda benim en çok korktu?um ?ey her?ey tamamken bu haz?rl?kta kalmam...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
o olay ?irketine ba?l? olarak de?i?iyor. Benim bir arkada??m red yedi, tamam?n? alm??t? paras?n?n...
daha önceden yap?lan sözle?me ile ilgili san?yorumki.
Haz?rl?k ö?rencilerinin sezon içi performans?n? gösteren not dökümü vard?r. Bu genellikle 100 üzerinden de?erlendirilen dökümdür. Haz?rl?k dönemindeki not ortalaman?z geçme notuna veya proficiency s?nav?na giri? için yeter not olmal?d?r. Bunlar?n d???nda not ortalaman?z yeterli görünmüyor olsa bile konsolosluk görevlisi ile olan diyalo?unuz vize alman?z? etkileyen en büyük faktördür. E?er not ortalaman?z dü?ükse mant?kl? bir gerekçe sunmal?s?n?z. Hem not ortalamas? dü?ük olup hem de ?ngilizce konu?ma becerisi yetersiz olan bir ö?rencinin vize alma ?ans? dü?üktür.
CCN International Education Services - www.ccnedu.com
CCN Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Servisi
Work and Travel Departmanı
Work and Travel programında bilmeniz gerekenler konusunda makale için tıklayın
Tel: 0212 292 5707
Fax: 0212 292 5166
E-mail: info@ccnedu.com
ciee acentalar?ndan b? tanes? haz?rl?k s?n?f?nda okuyan ve sene sonunda yaz okuluna kalab?lecek ogrenc?lere tam ?ade yap?yormus yegen?m bu sene oraya basvurdu o da belk? yaz okuluna kalab?l?r de
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks