arkada?lar yine merhaba bu amerikaya tekrar dönmeye karar verdi?imden beri kendime en iyi secene?i bulmaya çal???yorum forumu takip edenler az cok bilyorlar su anda akl?mda bi?ey var ve harekete gecmeden önce bir burada ön arast?rma yapmak istedim.
ben 2008 yaz?nda amerikadayd?m ve dönü?te newyork-istanbul ucag?n?n kap?s?nda ucag? beklerken bir türk le sohbet etmeye baslad?m 40 l? yaslarda bana californiyada bir tas?mac?l?k sirketinin oldugundan bahsetti bende zaten oray? cok görmek istiyorum bir daha gelecem insallah gezecem o zaman demi?tim bana numaras?n? verdi t?r ehliyetini al gel sana saati 35 dolardan i? vereyim dedi bende içimden ne t?r ? ne ehliyati yaw dedim o zamanolsun dedim yinede numaras? dursun dedim ne olur ne olmaz kaydettim.
simdi dü?ünüyorumda kötü bir fikirmi? gibi gelmiyorbana verdi?i numaray? internetten arast?rd?m gercekten bir nakli?yat sirketine ait numara ve firma san?r?m türk cünkü ismi türk ismine benziyor biraz.
bu adam? aramay? dü?ünyorum ama aramadan önce sizden ögrenmek istedi?im bu i?le yak?ndan uzaktan ilgisi bilgisi olan varsa nedir ne degildir tan?d?g? olan falan vard?r belki duyan nas?l bir i?tir bide adam saati 35 dolar dedi dogrumudur cok ucuk geldi bana ücret bilgisi olan arkadaslar varsa yard?m?n? rica ediyorum...
?imdiden te?ekkürler...
ayr?ca yazsam m? yazamasam m? karars?z kald?m ama içimden geldi yanl?? anla??l?rm? diye fazla yazamak istemiyorum böle ?eyleri ama abi allah raz? olsun bu siteyi yapanlardan gercekten turkishwat la tan?st?g?mdan beri baska hiçbir siteye gerek duymad?m buradan ald?g?m cogu bilgide amerikada cok i?ime yarad? test etti?im için biliyorum bu sitede emegi gecen herkese tekrardan tesekkürü bir borc biliyorum...
te?ekkürler turkishwat![]()

olsun dedim yinede numaras? dursun dedim ne olur ne olmaz kaydettim.

Alıntı

Bookmarks