Work and Travel
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: california'da nakliyat i?i

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Question california'da nakliyat i?i

arkada?lar yine merhaba bu amerikaya tekrar dönmeye karar verdi?imden beri kendime en iyi secene?i bulmaya çal???yorum forumu takip edenler az cok bilyorlar su anda akl?mda bi?ey var ve harekete gecmeden önce bir burada ön arast?rma yapmak istedim.

ben 2008 yaz?nda amerikadayd?m ve dönü?te newyork-istanbul ucag?n?n kap?s?nda ucag? beklerken bir türk le sohbet etmeye baslad?m 40 l? yaslarda bana californiyada bir tas?mac?l?k sirketinin oldugundan bahsetti bende zaten oray? cok görmek istiyorum bir daha gelecem insallah gezecem o zaman demi?tim bana numaras?n? verdi t?r ehliyetini al gel sana saati 35 dolardan i? vereyim dedi bende içimden ne t?r ? ne ehliyati yaw dedim o zaman olsun dedim yinede numaras? dursun dedim ne olur ne olmaz kaydettim.

simdi dü?ünüyorumda kötü bir fikirmi? gibi gelmiyor bana verdi?i numaray? internetten arast?rd?m gercekten bir nakli?yat sirketine ait numara ve firma san?r?m türk cünkü ismi türk ismine benziyor biraz.

bu adam? aramay? dü?ünyorum ama aramadan önce sizden ögrenmek istedi?im bu i?le yak?ndan uzaktan ilgisi bilgisi olan varsa nedir ne degildir tan?d?g? olan falan vard?r belki duyan nas?l bir i?tir bide adam saati 35 dolar dedi dogrumudur cok ucuk geldi bana ücret bilgisi olan arkadaslar varsa yard?m?n? rica ediyorum...

?imdiden te?ekkürler...

ayr?ca yazsam m? yazamasam m? karars?z kald?m ama içimden geldi yanl?? anla??l?rm? diye fazla yazamak istemiyorum böle ?eyleri ama abi allah raz? olsun bu siteyi yapanlardan gercekten turkishwat la tan?st?g?mdan beri baska hiçbir siteye gerek duymad?m buradan ald?g?m cogu bilgide amerikada cok i?ime yarad? test etti?im için biliyorum bu sitede emegi gecen herkese tekrardan tesekkürü bir borc biliyorum...

te?ekkürler turkishwat

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ben yuksek ucretli islerde saat basi degil de net maas seklinde veriliyo diye biliyorum haa bi de dikkat et cakal carlos un sirketi olmasin

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Saati 35$ oldugu icin bende korktum simdi isin icinde baska birsey olmayacagini biliyorsan eger git derim bende.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

yok saat demi?ti adam yaw öyle hat?rl?yorum zaten adamda kamyoncu tipi vard? zaten net maa? olsa cok az oluyo ?imdi amerikada böyle i?ler ag?r i?ler s?n?f?na giriyo olabilir belki o yüsden fazlad?r ...

hamam giren terler diye bi laf var hocam amerikaya gidiyosan her türlü çakall?ga kars? dikkatli olma gerek

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

i?te bende onu ara?t?r?yorum ya zaten adam? tan?mam etmem oyle ucaga b?nmeden once tan?st?k sohbet falan sonra boyle b?r konusma gecti ben o zaman fazla ustune dusmed?m gel?rsem de t?r soforlugu yapmam heralde yaw d?yordum oyle guldum gect?m s?md?de secenekler aras?na koydum virginyada pizzac?l?k i?i ayarlamaya cal?s?yorum asl?nda ama bunuda b? yandan arast?ray?m o olmayab?l?r cunku her koldan arast?yorum anl?yacag?n?z kafam kar?s?k o yusden ...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ben bu t?r ?öförlü?ü i?inden çok para kazan?ld???n? duymu?tum O nedenle ücret bence ?a??rt?c? veya t?rst?r?c? de?il.Normal, ayr?ca durumunu biliyoruz Sincili bende ayn? durumday?m, bu arada h2b yatm??t?, f-1 denedim olmad?, önümüzdeki maçlara bak?caz art?k, kolay gelsin Amerikal? bir arkada??n ailesi t?r ?öförlü?ü yap?yordu ve iyi para al?yorlard?. Tabi sonuçta o i?te günlerce yolda olursun muhtemelen, büyük mesafeler söz konusu.
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Washington (WA) - NYC arasi gittigini dusunsene kac saatlik yol, acaba break aliyor musun bu iste ?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yaz?lanlar? okuyunca 18 Wheels of Steel: Across America akl?ma geldi az m? oynard?k küçükken
    emre91

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Vallahi ?imdi i? baz?nda bakarsak, gayet avantajl? mükemmel gelirli bir i?.

Ama dezavantajlar? da cok hemen s?ralayay?m

* California da truck driver olacaks?n anlad???m kadar?yla ve california da suç oran? bir hayli yüksektir. (Devlet in yay?nlad??? suç oranlar?n? hiç sallamay?n orada ya?ayanlardan biliyorum) Bu da demektir ki arac?na yükleyecekleri mal?n ne oldu?unu bilemezsin. SAKAT!

* Türkle konu?tum demi?sin. ?imdi birçok milliyetci arkadas?n aksine ben sana sunu soyleyeyim. Amerikada ya?ayan türklerin bir k?sm? ooooo türk karde?imiz aya??na yat?p paran? yemeye çal???r. Çok dikkatli olman gerek.

* Truck ?n bir kazas? durumunda, yükledi?in mallarda olu?an hasar senin için ÇOK büyük bir problem olu?turabilir. E?er ingilizcen perfect de?ilse o sözle?meleri tam olarak anlayamazs?n tehlikeli sorunlarla kar??la?abilirsin.

Özetle bence adama çok güveniyorsan biraz daha yak?nla? i?in detaylar?n? al. Ama çok dikkatli ol. Ben de böyle bir i? yapmak istiyorum ama cesaret edemedim henüz.

= konuyu da hortlatt?m galiba biraz belki eleman gidip gelmi?tir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks