Ben bunun olabilecegini sanmıyorum. Ben 2 sezon boyunca toplamda sadece 1 defa dalga gecmeye calısan kisiyle karsılastım onda da agzının payını aldı. (Bir Teendi ve üstüne 5 kisi yürüdük, ama sadece yürüdük, yazın geri kalanında baya bir korktu cocuk) Bilemiyorum ama Amerikalılar genelde saygılı insanlar, dalga gecmeye calısacaklarını da sanmıyorum, calıstıklarında da bir sert bakıs yetiyor. En sık karsılasılan sey, Türkiyeden bir haber olan saf mı desem kültürsüz mü desem, kisilerin hindi diye ülke mi olur ayagına yatmalarıdır her halde, onlar da sonrasında saygılı davranıyorlar. Son olarak ülkede cok ciddi bir sürü sorun varken bunu düsünmek veya uygulamaya gecirmeye calısmak gayet mantıksız geliyor bu bana.

, yazın geri kalanında baya bir korktu cocuk) Bilemiyorum ama Amerikalılar genelde saygılı insanlar, dalga gecmeye calısacaklarını da sanmıyorum, calıstıklarında da bir sert bakıs yetiyor. En sık karsılasılan sey, Türkiyeden bir haber olan saf mı desem kültürsüz mü desem, kisilerin hindi diye ülke mi olur ayagına yatmalarıdır her halde, onlar da sonrasında saygılı davranıyorlar. Son olarak ülkede cok ciddi bir sürü sorun varken bunu düsünmek veya uygulamaya gecirmeye calısmak gayet mantıksız geliyor bu bana.
Alıntı
Bookmarks