Selam ladybird_gdansk
Armada namı diğer sürçü lisanlarımızla (armanda armandada) Grandee'ye gittim.En önemli güven verdikleri konu 1.sponsorları ;Cıee(Anlattıklalarına göre Amerika'ya giden 10o bin öğrenciden 55 bini bu şirketle gidiyormuş bu gücün getirisi olarak da sağlık sigortası çok iyimiş mesela geçen sene boğulma tehlikesi geçiren bir öğrencinin onu görmeye giden amcasının uçak biletine kadar ödemiş, ve 24 saat danışmanlık hattında 2 tane Türk varmış başka hiçbir sponsorlarda olmayan özellik olarak.)
Campusum'e gittim bana acayip güven verdi ilgilenmeleri süperdi havaalanında karşılama olduğunu söylediler, 4 tane spomsorla çalıştıklarını söylediler farklı bölgeden ve sorularıma çok güzel yanıtlar verip yarım saatten fazla zaman ayırdılar sonra verdiğim e-mail adresine aynı gün yanlış değilsem kişisel olarak geldiğim için teşekkür edip iş listeesini ve işlerden beğendiklerinin ayrıntısını yollamışlardı bile ben cvp attığımda ona da cevap anında.Diğer şirketlerde mailimi aldı ama ****** ****** hariç tık yok daha.
3:Globol ****** da hakkaten işinin ehli görünüyordu.Zaten Ankara'da ofislerine girdiğiniz anda onu hissediyorsunuz.
Keza şimdilik bu üçü aynı seviyede artık ben iş araştırıp en uygun işi hangisi verirse onunla gitmeyi düşünüyorum.
Hepimize kolay gelsin duyduklarınızı paylaşırsanız sevinirim.