Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Armanda Grandee, Campusum , ****** ****** hangisi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Armanda Grandee, Campusum , ****** ****** hangisi?

Ankara'da üç ?irket aras?nda kald?mArmanda Grandee, campusum ve ****** ******,, Görü?lerinizi bekliyorum.(Bu arada westedu,yero ve edurehberi daha ziyaret edemdim biri kapl?yd? gitti?imde gerçi de hangisi hat?rlam?yorum gaziosmanpa?ada olan bu da kötü izlenim bence bunlar hakk?nda da bilginiz varsa beklerim )

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

selam Hilal,

Armadanda Grandee iyi diye duydum.Ama kesin bi?ey diyemem, ben de ?irketleri ara?t?rma içerisindeyim ve bu hafta sonuna kadar kay?t yapt?rmam gerek.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ladybird_gdansk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam Hilal,

Armadanda Grandee iyi diye duydum.Ama kesin bi?ey diyemem, ben de ?irketleri ara?t?rma içerisindeyim ve bu hafta sonuna kadar kay?t yapt?rmam gerek.
    neden bu hafta sonuna kadar kay?t yapt?rman gerekki? daha çok erken de?ilmi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Selam ladybird_gdansk
    Armada nam? di?er sürçü lisanlar?m?zla (armanda armandada) Grandee'ye gittim.En önemli güven verdikleri konu 1.sponsorlar? ;C?ee(Anlatt?klalar?na göre Amerika'ya giden 10o bin ö?renciden 55 bini bu ?irketle gidiyormu? bu gücün getirisi olarak da sa?l?k sigortas? çok iyimi? mesela geçen sene bo?ulma tehlikesi geçiren bir ö?rencinin onu görmeye giden amcas?n?n uçak biletine kadar ödemi?, ve 24 saat dan??manl?k hatt?nda 2 tane Türk varm?? ba?ka hiçbir sponsorlarda olmayan özellik olarak.)
    Campusum'e gittim bana acayip güven verdi ilgilenmeleri süperdi havaalan?nda kar??lama oldu?unu söylediler, 4 tane spomsorla çal??t?klar?n? söylediler farkl? bölgeden ve sorular?ma çok güzel yan?tlar verip yar?m saatten fazla zaman ay?rd?lar sonra verdi?im e-mail adresine ayn? gün yanl?? de?ilsem ki?isel olarak geldi?im için te?ekkür edip i? listeesini ve i?lerden be?endiklerinin ayr?nt?s?n? yollam??lard? bile ben cvp att???mda ona da cevap an?nda.Di?er ?irketlerde mailimi ald? ama ****** ****** hariç t?k yok daha.
    3:Globol ****** da hakkaten i?inin ehli görünüyordu.Zaten Ankara'da ofislerine girdi?iniz anda onu hissediyorsunuz.
    Keza ?imdilik bu üçü ayn? seviyede art?k ben i? ara?t?r?p en uygun i?i hangisi verirse onunla gitmeyi dü?ünüyorum.
    Hepimize kolay gelsin duyduklar?n?z? payla??rsan?z sevinirim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

armada grandee hakkinda bilgi toplamaya calisiyorum bende bu sirketle giden arkadaslar var mi aramizda gorus bildirseler?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yeni oldu?um için anlayabilmi? de?ilim. tüm ?irketlerin ad? yazarken g.v.'nun ismi neden reklam olur diye sansürleniyor?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bence de yani niye bu ?irketin ismi böyle ç?k?yor ille g.l.o.b.a.l v.i.z.y.o.n diye mi yazmak laz?m 2 saat u?ra?arak? anlamad?m ben bu i?i ? yöneticilerimiz bi aç?klama yaparlarsa san?r?m herkes de nedenini ö?renmi? olur böylece akl?m?zdaki soru i?areti giderilir

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ya bu arada eltnin sponsoruda ciee ama ben tavsiye etmiyorum armada grandee ile giden bi Allahin kulu yok mu yaa su sitede bilgi almam lazim benim...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkada?lar ben geçen sene armada grandee ile gittim.Ciee'nin türkiyedeki 4 firmas?ndan biridir.di?er üçü ise :advis,elt ve united towers'tir.armada'dan memnun kald?m ama ?unu soyliyeyim siz baz? ?eylerin pe?ine dü?mezseniz hiçbir ?irket sizinle cok ilgilenmez.yani her ?irket gerekli yaz?smalar? sizin ad?n?za halleder zaten,amerika ile olan i?lemlerinizi iyi yada kotu halleder.o yuzden ?irketler aras?nda(bu i?i gercekten yapabilen ismi duyulan buyuk firmalerdan bahsediyorum,ad? san? duyulmam?? yada prefosyonel olmayanlar? demiyorum)cok ta fark yoktur.?imdi dusunun bu i?i en iyi yapan x firmas?n?n elinde diyelimki 100 tane i? var bunlar?n 70 tanesi hem iyi i?ler hem de maddi getirisi iyi i?ler.geri kalan 20-30 i? ise cok ta iyi degil.?imdi o ?irket 70 ki?iyi o guzel i?lere yerlestirdi.ama hala talep var.e ne yapacak ''arkadaslar bu elimde kalan i?ler cok iyi de?il o yuzden kusura bakmay?n kayd?n?z? alamam'' m? yoksa ''bu i?ler mukemmel i?ler gelin sizi gonderelm'' mi diyecektir?tabiki ikinci dedi?imi derler cunku para kazan?yorlar.arkada?lar baz? ?eyler sizin elinizde.tabiki bundan once amerikaya gitmediginiz için acemi olabilirsiniz i? seciminde.ama bu forumda eskiden beri yaz?lan bilgiler ???g?nda kendinizi ayarlayabilirsiniz.bak?n arkada?lar amerikada cal?st?g?nz her saatten hukumet %10 vergi keser o yuzden ?irketlerin size sundugu i?lerde bunu da hesab etmelisiniz.mesela size sunulan i?in saatlik ucreti 7$ oldugunu dusunelim.asl?nda sizin elinize gececek olan ucret 6.3 $ civar?nda bi?ey olacakt?r vergileri dusunce.bu ?ekilde hesap etmek laz?m.ayr?ca baz? i?verenler overtime vereceklerini soylerler ama sizi 40 saatten fazla cal?strmadklar? için overtime falan alamazs?n?z.ama baz?lar? da overtime vermezler ama benim cal?st?g?m gibi 65-70 saat cal?st?r?rlar.bu da goz onunde bulundurulmal?dr.overtime cok iyi birseydir ama cogu i?veren en fazla 4-5 saat verir.(arkadaslar bu overtime denilen ?ey haftal?k cal?sma saatin 40 saati gecince saatlik ucretin otomatikmen %50 artar,yani 7 $ olan ucretin 41. saatten itibaren 10.50$ olur.ama bu i?verene maddi kulfet getrdi?inden seni çekmek için overtime veriyorum der ama ya overtime vermez ve ihtiyac?n?, seni 40 saatten fazla cal?st?racag?na,baska bir i?ci tutarak kars?lar yada overtime vermez ve daha fazla cal?st?rr ama ayn? ucretten).ayr?ca gideceginiz yerin ?ehir merkezi bir yer olmas?na dikkat edin.kalacag?n?z yer mumkunse i?yerine yak?n olsun.son bi?ey daha:size sunulan i?i degerlendirirken maddi olarak haftal?k vergileri ve konaklamalar? dustukten sonra elinize en az 300$ net kal?yorsa o i? secilebilir demektir.ama 3 ayda 3600 $ demektir,yani cok ta aman aman bi?ey degildr bu.yani turkiyeye cok buyuk bir birikimle gelemezsiniz.ama i?inizi gorur o para.neyse ben cok konustum:F.sorular?n?z olursa seve seve cevaplamaya cal?s?r?m.
    Konu joe tarafından (17-11-2007 Saat 02:07 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı joe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar ben geçen sene armada grandee ile gittim.Ciee'nin türkiyedeki 4 firmas?ndan biridir.di?er üçü ise :advis,elt ve united towers'tir.armada'dan memnun kald?m ama ?unu soyliyeyim siz baz? ?eylerin pe?ine dü?mezseniz hiçbir ?irket sizinle cok ilgilenmez.yani her ?irket gerekli yaz?smalar? sizin ad?n?za halleder zaten,amerika ile olan i?lemlerinizi iyi yada kotu halleder.o yuzden ?irketler aras?nda(bu i?i gercekten yapabilen ismi duyulan buyuk firmalerdan bahsediyorum,ad? san? duyulmam?? yada prefosyonel olmayanlar? demiyorum)cok ta fark yoktur.?imdi dusunun bu i?i en iyi yapan x firmas?n?n elinde diyelimki 100 tane i? var bunlar?n 70 tanesi hem iyi i?ler hem de maddi getirisi iyi i?ler.geri kalan 20-30 i? ise cok ta iyi degil.?imdi o ?irket 70 ki?iyi o guzel i?lere yerlestirdi.ama hala talep var.e ne yapacak ''arkadaslar bu elimde kalan i?ler cok iyi de?il o yuzden kusura bakmay?n kayd?n?z? alamam'' m? yoksa ''bu i?ler mukemmel i?ler gelin sizi gonderelm'' mi diyecektir?tabiki ikinci dedi?imi derler cunku para kazan?yorlar.arkada?lar baz? ?eyler sizin elinizde.tabiki bundan once amerikaya gitmediginiz için acemi olabilirsiniz i? seciminde.ama bu forumda eskiden beri yaz?lan bilgiler ???g?nda kendinizi ayarlayabilirsiniz.bak?n arkada?lar amerikada cal?st?g?nz her saatten hukumet %10 vergi keser o yuzden ?irketlerin size sundugu i?lerde bunu da hesab etmelisiniz.mesela size sunulan i?in saatlik ucreti 7$ oldugunu dusunelim.asl?nda sizin elinize gececek olan ucret 6.3 $ civar?nda bi?ey olacakt?r vergileri dusunce.bu ?ekilde hesap etmek laz?m.ayr?ca baz? i?verenler overtime vereceklerini soylerler ama sizi 40 saatten fazla cal?strmadklar? için overtime falan alamazs?n?z.ama baz?lar? da overtime vermezler ama benim cal?st?g?m gibi 65-70 saat cal?st?r?rlar.bu da goz onunde bulundurulmal?dr.overtime cok iyi birseydir ama cogu i?veren en fazla 4-5 saat verir.(arkadaslar bu overtime denilen ?ey haftal?k cal?sma saatin 40 saati gecince saatlik ucretin otomatikmen %50 artar,yani 7 $ olan ucretin 41. saatten itibaren 10.50$ olur.ama bu i?verene maddi kulfet getrdi?inden seni çekmek için overtime veriyorum der ama ya overtime vermez ve ihtiyac?n?, seni 40 saatten fazla cal?st?racag?na,baska bir i?ci tutarak kars?lar yada overtime vermez ve daha fazla cal?st?rr ama ayn? ucretten).ayr?ca gideceginiz yerin ?ehir merkezi bir yer olmas?na dikkat edin.kalacag?n?z yer mumkunse i?yerine yak?n olsun.son bi?ey daha:size sunulan i?i degerlendirirken maddi olarak haftal?k vergileri ve konaklamalar? dustukten sonra elinize en az 300$ net kal?yorsa o i? secilebilir demektir.ama 3 ayda 3600 $ demektir,yani cok ta aman aman bi?ey degildr bu.yani turkiyeye cok buyuk bir birikimle gelemezsiniz.ama i?inizi gorur o para.neyse ben cok konustum:F.sorular?n?z olursa seve seve cevaplamaya cal?s?r?m.
    yan? asl?nda m?ktar o kadar cok deg?l bende cok kazanacag?m? dusnyordum 3600 cok az b? rakam 2 ?ste cal?ssam ne kadar olur k? tavs?yelr?ne ?ht?yac?m var sagoll

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

joe bence sen akl?na ne geliyosa ne bilmemiz gerekiyorsa anlat.. alaska konusundaki fikrin nedir???

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı aek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    joe bence sen akl?na ne geliyosa ne bilmemiz gerekiyorsa anlat.. alaska konusundaki fikrin nedir???
    valla arkadaslar sadece para için gidiyorsan?z eger(olabilir belki ihtiyac?n?z yada borcunuz vardr...)alaskaya gidin ama bu program?n tum yonlerinden faydalanmak istiyorum derseniz bence gitmeyin.cunku oras? amerikaya uzak biryer.amerikan?n ust k?sm?nda kanadayla komsu bir yerde bulunmakta ve ac?kcas? cok ta gezilecek yer yokmus san?r?m.Alaska'da cok cal?st?rd?klar?nndan,saatlik ucretinizin yuksek oldugundan ve kazand?g?n?z paray? harcayabilecek cok yer olmad?g?ndan dolay? cebinizde cok para kal?yor normal olarak.ama bu ayn? zamanda sizin ?ans?n?za da kalm?? bir?ey.kimi sezon cok bal?k oluyor ve toplam kazanc?n?z 10000$'? gecebiliyor bile ama kimi sezon da bal?k az oluyor ama az oldugu zaman dahi new york yada california'da cal?san birisinin cebinde kalan para kadar sizin de cebinizde kal?r.ama benim alaskay? tercih etmememin ve de onermememin sebebi orada modern köleler gibi cal?s?l?yor olunmas?.tabi adamlar bunun maddi kars?l?g?n? veriyorlar ama ne bileyim ben pek tercih etmem.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

valla arkadaslar sadece para için gidiyorsan?z eger(olabilir belki ihtiyac?n?z yada borcunuz vardr...)alaskaya gidin ama bu program?n tum yonlerinden faydalanmak istiyorum derseniz bence gitmeyin.cunku oras? amerikaya uzak biryer.amerikan?n ust k?sm?nda kanadayla komsu bir yerde bulunmakta ve ac?kcas? cok ta gezilecek yer yokmus san?r?m.Alaska'da cok cal?st?rd?klar?nndan,saatlik ucretinizin yuksek oldugundan ve kazand?g?n?z paray? harcayabilecek cok yer olmad?g?ndan dolay? cebinizde cok para kal?yor normal olarak.ama bu ayn? zamanda sizin ?ans?n?za da kalm?? bir?ey.kimi sezon cok bal?k oluyor ve toplam kazanc?n?z 10000$'? gecebiliyor bile ama kimi sezon da bal?k az oluyor ama az oldugu zaman dahi new york yada california'da cal?san birisinin cebinde kalan para kadar sizin de cebinizde kal?r.ama benim alaskay? tercih etmememin ve de onermememin sebebi orada modern köleler gibi cal?s?l?yor olunmas?.tabi adamlar bunun maddi kars?l?g?n? veriyorlar ama ne bileyim ben pek tercih etmem.
    üstad sen ne i?i yapt?n orda bana 3600 dolar yeterde tabii eglence olduktan sonra
    Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı SHOPBOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yan? asl?nda m?ktar o kadar cok deg?l bende cok kazanacag?m? dusnyordum 3600 cok az b? rakam 2 ?ste cal?ssam ne kadar olur k? tavs?yelr?ne ?ht?yac?m var sagoll
    shopboy benm ayl?k gelirim 1400 dolard?.haftada asag? yukar? 65-70 saattlik yorucu bi cal??ma sureci ile bu paray? kazan?yordum.saatlik ucretim 7$ ayl?k konaklama ucretim 232$ idi.amerikada 1300$'l?k elektronik esya ald?m.new york-washington dc'ye gittim gezdim ayr?ca niagara ?elalesine ozel turla gittim.ve turkiyeye geldi?imde cebimde 971$ param vard?.yani eger gezmezsen çarçur etmezsen,yedi?ine içtigine dikkat edersen ve elektronik bi?ey almazsan benim getirdigimin 2.5 veya 3 kat?n? getirebilirsn.tabi haftal?k cal?sma saatin benimki gbi yuksek olmal?.ama heleki onceden bahsetti?im gbi overtime ve yuksuk saatli cal?st?r?rlarsa seni o zaman paraya para demezsin.yani ben eger bu cal??t?g?m gbi cal?sm?s ve ustune bi de i?verenim overtime verseydi ayl?k 1400 olan gelirim a?ag? yukar? 2000 olurdu.iste fark bu:.ama bu ?ekilde bi i?veren cok yok.elbette var ama arast?rman laz?m.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

joe msnin varsa söylermisin bilgi payla??m? yapsak tavsiyeler laz?m gidenlerden

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı quemmaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    joe msnin varsa söylermisin bilgi payla??m? yapsak tavsiyeler laz?m gidenlerden
    arkadaslar siz burdan sorun.ben elimden gelebildigince yard?m ederim.cekinmeyn.bizde gecen sene sizin gbi herkesin fikrini almaya cal?syrdk...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki joe bi daha kat?lmay? dü?ünsen WAT'a ayn? ajansla m? gidersin?cevab?n olumlu ya da olumsuz ne olursa nedenleri ile belirtirsen çok sevinirim.?imdiden te?ekkürler

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

yaa bi daha gitseydm yine ciee'nin turkiyedeki acentalar?ndan biriyle giderdim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaa bi daha gitseydm yine ciee'nin turkiyedeki acentalar?ndan biriyle giderdim.

bu uzun cevap için te?ekkürler gerçekten...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

joe nas?l ya haftal?k vergi ve konaklama ç?k?nca 300 dolar veren i? var m? öyle bir tek i? hangisi. 8 dolar saati olsa günde 5 saat çal??san haftada 35 saat 35x8=280 dolar max. o da. konaklama filan dü? 200 dolar anca kal?yo aga 2. i? ?art program paras?n? c?kartmak için

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

sen haftada 35 saat hesaplad?n ama.ben tek i?te haftal?k 65-70 saat aras? cal?syrdm:F anlad?n m? ?imdi?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bence dü?ünülmesi gerek

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks