bizim zaten programa katılmadan once bize solenenler kriz vs filn siz en iyisi otel secin ucuza konaklayabilirsiniz ya da restorant secin dediler otel ve restorant krizden en az etkilenen sektorler eglence parklarına gidenler genelde pisman olmus gecen yaz virginia beach e giden arkadsım 1 ay calısabilmis ve borcla donmus ayrıca
@ hellguard cok tesekkurler aslında sormak istedigimiz bir seydi siyahi ya da ispanyolların oranı ırkcılık degil amacımız ama gitmisken azıcak dil kapalım herkese siyahilerin aksanınndan sikayetci bide ispanyollarn surekli ispanyolca konusmasından bu bilgiler cok ise yarayacak
@yakuza yazdıkların icin tesekkurlerimi ileterek baslamak istirm ayrıca bizim dusundugumuz bir sirket var adını vermek dogru olmaz istesen PM atarm CCI acaba nasıl bir sponsordur acaba? ayrıca para geri getirme kısmına gelirsek eger tabikki edebilirsek 3000dolarıda getiririz fakat 1500 u kessin getirmem lazım cunku borc alarak bu parayı gidicem digerlerini ben yazdan itibaren biriktiriorm burslarıma dokunmadım bu yuzden umarım anlatabildim.