Ben aslında dediğin yerlere gitmedim ama 2006 yılında CIEE iş fuarında HMShostla gorusup Utah'a gittim.Bi kere zaten orda gorustuun adamlar ya insan kaynakları yada genel mudurler.Haliyle sen bu adamları amerika'da bi daha gormicen.Hemde bu adamlar beni Utah'a yolladılar göz göre göre!!Yani insan açık açık soyler şöyle bir yerdir diye ama malesef.Yani ne farketti şimdi şirketlerin lokasyon hakkındaki palavralar ve işveren palavraları?Hepsi aynı yane.

Ama hani milletten duymusundur gittim amerikaya bi baktım öyle bi işveren yokmus/yada vardı ama bizi kabul etmedi elimde sozleşme olmasına rağmen diosanız bence şirketinizin bu işi nası bulduunu öğrenin.Yani kendi bağlantılarımı yoksa sponsor firmamı bulmuş işi?Eğer sponsor bulduysa zaten endişelenecek bişey yoktur,arayın sponsoru halletsinler.Ama danışman firmalar öyle anlaşmalar yapıoki işverenlerle öğrenci zaten otomatik mağdur oluo.Bence bunları araştırıp gitseniz hiç biey olmaz. Roadshow'lara da çok bel bağlayıp herşey mükemmel olcak sanmayın yani.