Work and Travel
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 28 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wisconsin dells 2009 Wilderness golf and resort hotel

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

@adros olum git kendi otelinin başlığına yaz

Arkadaşlar sorusu olan varsa cevaplarım, tabii uzun vadede de sorular olacaktır özel mesaj atarlarsa görmem daha kolay olur. 2009 da wildernessda çalıştım.

@politeboy; arkadaşım ingilizce testi diye birşey yok ingilizcene önem verende yok, en fazla adını söylemen yeterli iş için, onun dışında her 10 dakikada bir müşterinin biri gelip sana ..... şuraya nasıl giderim diye soru soracak kibarca nasıl geri çevireceğini bilsen yeterli.
    lifeguardlık sınavına gelince 12 tur yüzdürüyorlar 4 kulaç 4 kurbağlama 4 kurbağlama veya kulaç veya ikisinin karışımı.. yüzdürmeden sonra dalma testleri var 6-7 feetlik biryerde dalıp 5 kilo ağırlıgında birşey çıkarıyosun. tabi bunlar gayet önemsiz, yüzme testini geçersen sorun yok, yüzme testi içinde kızsan biraz töleranslılar, erkeksen(başkalarıda bilgilensin diye söylüyorum) seni yanlış yüzersen uyarıyorlar. misal ben gayet stil yüzdüm ve durmadan yüzdüm 12 tur yerine 10 turu doldurduğumda managerimiz bana sen tamamsın dedi çıktım..
    I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý Kortanzz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    @adros olum git kendi otelinin baþlýðýna yaz
    .
    gozlerim yasardi seni burada gorunce yardimci olmuyorsun insanlara az cok biliyoruz senin garip hotelini
    Somethings never changes..

Wat Profesörü
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý adros Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    gozlerim yasardi seni burada gorunce yardimci olmuyorsun insanlara az cok biliyoruz senin garip hotelini
    boþluða düþtüm yardým edeyim dedim yeni nesil çaylak wildernesscýlara
    I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)