Forumda Valley Fair'le ilgili hiç bir bilgi bulamad?m..Aran?zda Daha önce buraya giden yada gerek Shakopee gerekse parkla ilgili bir bilgisi olup bizimle payla?abilcek yard?msever arkada?lar varm? acabaaaa ??![]()

Forumda Valley Fair'le ilgili hiç bir bilgi bulamad?m..Aran?zda Daha önce buraya giden yada gerek Shakopee gerekse parkla ilgili bir bilgisi olup bizimle payla?abilcek yard?msever arkada?lar varm? acabaaaa ??![]()

ben bu forumda valley fair diye taratt?m geçen sene gidece?im diyen birinin yaz?s? vard?. ama gitti mi gitmedi mi bilemiyorum. zaten daha sonra o ba?l?k alt?na yazan olmam?? hiç. kon u eskimi?. umar?m buraya yazan ç?kar.

Ben valley faire minnesotada iken eglenmek amacli gitmistim.Park sehrin disinda ve devasa buyuklukte idi.Calisanlarin cogu wat ogrencisi idi calisma sartlari iyi diye duymustum.

beyhude sa?olas?n. arkas? gelir in?aallah bu yorumlar?n...

yorum yapmak isterim ama valley fairde toplam 4 saat bulundum buda eglenmek icindi.Ama bana sorarsan minnesota wat icin guzel bir yer degil yagmur yagma ihtimali cok yuksek hemde gezecek yer acisindan kisitli.

?u an ben de ayn? ?eyi dü?ünüyorum. karar de?i?ikli?ine gittim zaten ben de. Mike's Seafood u dü?ünüyorum. Mutfak i?i. mutfak i?leri nas?ld?r ve Mike's seafood nas?ld?r bilemem ama... New jersey'de

bu bahsettigin yer new jerseyin neresinde ismi yabanci gelmiyor.Ben 2 yaz new jersey cape mayde bulundum.

Slm arkada?lar daha önce minnesotaya gitmi? ve valley fa?r de çal??m?? veya da bu yaz gidecek arkada?lar varsa bilgilerini payla?abilirler mi?

Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre

ben bu konuda daha once yorum yaptim ama gozden kacmis galiba.Ben valley faire minnesota iken eglenme amacli gitmistim devasa buyuklukte guezel bir parkti ama sehrin biraz disindaydi.Yazin calisanlar genellikke wat ogrencileri idi.Ama eglence parklari icin dezavantaj olan hava sartlari minnesotada baya bir kotuydu.

böyle bir e?lence park?ndan i? teklifi var arkada?lar burada daha once cal?san varm? konaklamada yurt hatta 46 dolar haftal?k internet f?lan var yak?nm??ta saatlik 7.5 dolar fln

Ayn? yeri bende dü?ünüyorum varm? bilgisi olan? Ya?mur ve hava ?artlar?ndan korkuyorum

Arkada?lar merhaba,
Forum üzerindeki iki Valleyfair konusunu da inceledim fakat detayl? bilgi bulamad?m, belki aran?zda tecrübesi olan birileri vard?r.
?ki arkada? 2015 yaz? için i? seçme sürecindeyiz. Akl?m?zda Valleyfair var. Cedar i?letmesinin bir di?er e?lence park?.
Yer olarak, Minnesota eyaletinin Shakopee s?n?rlar? içinde kal?yor.
Cedarpoint'te oldu?u gibi yurtta kal?yorsunuz. Yurdun ücreti çal??ma saatinizle orant?l? olarak art?yor fakat 45 dolar? geçmiyor. Örne?in haftal?k 35 saat çal???rsan?z 33 dolar gibi bir ücret ödüyorsunuz. (35x0,95)
Saatlik çal??ma ücreti (Food Service Associate) 9 dolar, haftal?k minimum 35 saat vaadediliyor. Temmuz ve a?ustos aylar?nda daha fazla saat alma olas?l???m?z yüksekmi? fakat overtime yok. Yani ne kadar saat çal???rsak çal??al?m ayn? ücreti alaca??z. Ama sezon sonu bonusu var.
Yabanc? forumlarda bu parka çal??maya gidenlerin yorumlar?n? okudum, pek olumsuz bir ?ey göremedim. Herkes ortam?n s?cakl???ndan falan bahsetmi?.
Bunlar benim verece?im bilgiler fakat benim de merak ettiklerim var.
1, Minnesota'n?n her daim serin oldu?unu dü?ünüyorum. Do?ru muyum ? Yaz aylar?nda bu durum nas?l al?yor ? Kötü hava ko?ullar?ndan dolay? çok az saat alma ihtimalimiz var m? ?
2, Valleyfair'de i? ortam? nas?l oluyor ? Düzenli çal??t???n?z takdirde promotion benzeri ?eyler alabiliyor musunuz ? ??verenin ö?rencilere tutumu ne ? Çal???rken çok zorlan?l?yor mu ?
ve son olarak 3, daha önce Valleyfair'de bulunduysan?z tecrübelerinizi payla??r m?s?n?z ?
Konu Sevenpacer tarafından (11-11-2014 Saat 04:03 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: Edit.

up'layal?m tecrübeleri olanlar biz gariplere yard?mc? olursa sevinirim![]()

daha fazla bilgi bulabildin mi bende bu yaz için oray? arast?r?yorum ama pek fazla bi?ey bulamad?m

pek fazla giden yok heralde buraya geçen senelerden. Fakat kime sorduysam yaz?n çok s?cak olmaz aksine serin olur diyor. Kesin olarak buraya gidecek olan var m? ? Vazgeçenler varsa, neden vazgeçtiklerini yazabilirler ise bir fikir olur en az?ndan gidecekler için

Ben yaz?n oraday?m giden varsa tan??abiliriz ?imiden belki deneyimi olan vard?r diye konuyu uplam?? oldum ?uanda en az?ndan![]()

bende bu yere gitmek istiyorum dan??mana söyledim umar?m pozisyon vard?r![]()

Dosdum buraya gittinmi tecrubelrin neler hava surekli yagmurlu mi

Konuda yaz?s? bulunan @mutluturk arkada?ta bu sene oradayd?Ömer buradan okuyorsan selam olsun
. A??r? so?uk bir havas? yoktu ömerin korktu?u gibi
genel olarak ?ortlarla gezdik bütün yaz ama Tabi çal??ma k?yafetlerinde ?ort olunca büyük sorunlara yol aç?yor buradan resmini atsam ho? olmaz tabii ama bacaklar?mda kesinlikle abart? rakam de?il 50'?er sivrisinek ?s?r??? var çok ye?illik alan?n ortas?nda bir park.
S?cakl?k konusunda da dedi?im gibi gayet s?cakt? adanal? bir arkada??m bizim oralar daha iyi dedi?i günler de oldu. Fakat tornado sebebiyle yurtta herkesi koridorlarda yere oturtup k?rm?z? alarm verilen gün de hatta o gün ile ilgili bir resim de atay?m yurdu merak eden arkada?lar olursa da görmü? olurlar
Tabii her e?lence park? gibi so?uk günlerde erken eve yollama veya hiç gelmeyin dedikleri günler de oldu. S?caktan kavruldu?umuzda bugün istedi?iniz ?eyi için parkta bizden aman s?caktan size bir?ey olmas?n dedikleri günler de.
yaz?lacak çok ?ey var aç?kças? ama siz sorun ben söyleyeyim
Hangi firma ile ba?vurdunuz hocam ? 3'er kontenjan gelmi? bu sene diye duydum.
Konu JitanX tarafından (24-12-2015 Saat 05:13 AM ) değiştirilmiştir.

United Towers. 13 ?ubatta fuarda görü?mem var.

Eee gençler bu seneki görü?meler tamamland? san?rsam 4 ki?i self olarak geliyor ayr?ca benim bildi?im 9 ki?ilik kontenjan aç?ld? toplamda 3 firmaya bölü?türdüler ve yeni kontenjan aç?lmazsa 13 ki?i kat?lacak Türkiye'densesiniz ç?ks?n tan??al?m ne zaman orada olacaks?n?z
bu yüzden konuyu upl?yorum
![]()
Konu JitanX tarafından (02-03-2016 Saat 10:08 AM ) değiştirilmiştir.

selam herkese, bu yaz valleyfair yolu gözüktüdedi?in gibi 13 ki?iyse azm?? çünkü parkta çal??an 1000 ki?i var denilmi?ti.

Aram?za ho? geldinPark'ta 1000 çal??an var fakat yar?s?ndan ço?u yerli çal??anlar?n. tanesi 200-240 ki?i kapasiteli 2 adet yanyana yurt var ancak yurtlarda da 30-40 tane ABD'li çal??an kal?yor evleri uzak vs. çe?itli sebeplerle. Anlayaca??n 400 ki?i falan olacak. Ekvator ve Bulgarlardan sonra en kalabal?k (26 ki?i ile) Türkler ve Çinlilerdi geçen sene 12 ki?i ?ubatta sonras?nda 12 ki?i may?sta al?nm??t? (ben ve karde?im Türkiye'den kat?lmad???m?z için kontenjan? ile geldi?imiz için 26 oldu
). bu sene ?ubatta sadece 9 ki?i al?nd?. Yenisi gelmezse durum bu
. Gerisi Tayvan Romanya Polonya Çek cumhuriyeti Ukrayna Rusya olarak da??l?yor
Hangi Departmanda çal??acaks?n ? Sorular?n olursa yard?mc? olurum buradan![]()

Bende i?e al?nd?m. 13 ?ubattaki fuar bombal? sald?r? nedeniyle iptal olup skype üzerinden görü?mü?tk. Ride operator/ park services.
Yaza görü?ürüz.![]()

Bende de ride operator/park services olarak gözüküyor. Dan??man?m özellikle önerdi?i için seçtim buray? ve aç?kcas? çok fazla bilgiye sahip de?ilim bura hakk?nda. Sen tecrübeli biri olarak genel olarak iyi bir tercih mi, ortam nas?l, dil prati?i için uygun mu falan ayd?nlat?rsan iyi olur![]()

Hocam di?er i?ler hakk?nda pek bilgim yok ama forumdan gözlemledi?im kadar?yla söylüyorum insanlar genelde çok s?k?nt? çekiyorlar. O yüzden valleyfair en iyi seçeneklerden biri gibi geliyor. Bu sene dan??man?m çok fazla talep oldu?unu söyledi. Defalarca ek kontenjan talebinde olduklar?n? söyledi. Ama bu beklentilerinize göre de?i?ir.
Art? yönlerini yazay?m :
- ?kinci bir i? aramazs?n?z haftada min 50 saat al?rs?n?z (havaya ba?l? max 2-3 hafta bu say?y? bulamazs?n?z). Ama ayn? ?ekilde 70 saatlere kadar bile ç?kabilirsiniz özellikle A?ustos sonlar?na do?ru bir bir insanlar ayr?ld?kça i? imkan? olur.
- Kalacak yer Ucuzdur (haftal?k 45.60)
- Minnesota'n?n insan? gerçekten elit bir kesim ve çok anlay??l?lar.
- Parkta sürekli etkinlikler oluyor çal??anlara özel
- Dil geli?tirme konusunda yurt oldu?u için 400'e yak?n yabanc? ö?renciyle ayn? yerde kalacaks?n?z bol bol muhabbet ?ans?n?z olur.
- Park'ta bol bol insan göreceksiniz farkl? kesimlerden. Kimi zaman çal??t???n?z yere göre ileti?im ?ans?n?z olacak.
Eksi yönleri :
- Çok uzak yerle?im yerlerine. Di?er Watç?lar d???nda insanlarla görü?mek zor
- Amerikan?n genel yap?s? böyledir zaten ama Arabas?z s?k?nt?dan patlars?n?z. Taksi ile halledilecek i? de?il. Bisikletle de 20-25 dk sürer Wallmart veya en yak?n kasaba. 10-15 dk 'da mc donalds'a
- Güne? alt?nda çal??mak zor gelebilir çok s?cak oluyor Minneapolis yazlar? baz? günler. (Gölgede çal??mama ra?men inan?lmaz bunald?m.)
- Sivrisinekler ... baca??mda hala 40 tane k?zar?kl?k var. Alabilece?iniz tüm önlemi al?n..
Onun d???nda ek olarak Ride Operator çok de?i?ken bir i? tam olarak nerede çal??aca??n?z nisan sonuna do?ru belli olur. Ona göre tekrar o oyuncak hakk?nda bilgi verebilirim. Ve kat?d?r supervisorlar?. Tam zaman?nda i?e gelmeniz gerekir. Puanlama sistemi vard?r tüm park çal??anlar? için (food'ta iplenmiyordu geçen sene 30-40 gün geç gittim bir?ey olmad?) Her yapt???n?z yanl??ta ceza puan? al?rs?n?z ve 25'i geçerse i?inize son verirler. Ride'da özellikle ciddi olarak i?liyordu bu sistem. Çok kolay i?ler de var Ride'ta çok zor i?ler de Gidip oyuncak trenin makinisti olup bütün gün çocuklar? park?n içinde gezdirebilirsiniz de oturup. Güne? alt?nda kemerleri kontrol edebilirsiniz de yada 50-60 metre yukar?daki oyunca?? a?a??dan izlemek zorunda olup boynunuz a?r?yabilir.. Ama öyle böyle hepsini bir ?ekilde halledeceksiniz gözünüz korkmas?nhe ayr?ca her Ride Operatör haftada 1 yada 2 gün genel temizli?inden sorumlu oluyor (Park service dedikleri k?s?m) .Size ayr?lan bir bölgede sürekli elinizde süpürge ile yürürsünüz ve O bölgede varsa tuvaletlerin temizli?i de sizden sorumlu olur.
Akl?ma gelenler bunlar

Öncelikle yar?md?mlar?n ve tavsiyelerin için çok te?ekkürler dikkat edicem. sinkov falan idare edicez art?k yoksa sivriler zehir eder oray?. ula??m sorunu bisikletle çözülür mü sence? ya da araba al?nsa birkaç arkada? ortak girip sonras?nda satabilir miyiz? ayr?ca odalar 4 ki?ilikmi? bunun yaratt??? sorunlar s?k?nt?lar oluyo mu?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks