Yurtlarda herhangi bir yemek servisi yok. Her katta 1 mutfak var kendi yemeğini kendin yapabilmen için. Sadece otomat var yurtta oradan da pahalı fiyatlara atıştırmalık bisküvi yada en fazla noodle var (türkiyedeki makarneks yada nudo tarzı birşey).
s

-----

Bisikletle kısmi olarak çözersin ulaşım sorununu. Ancak mesafeler yine de uzak 20-25 dk sürmen gerekli. Araba en mantıklısı araba tabii ki tüm ABD geçen sene Türk arkadaşlarla ortak bir araba almıştık ama tabii sürekli sorun çıkıyor onda da şahsen tanımadığım insanlarla ortak girmektense bu sene kendim almayı planlıyorum. Geçene sene araba hurdaya düştüğü için satamadık. Fakat %20 zararla satmak mümkün en kötü arıza olmadığı sürece.

Benim oda arkadaşlarımla ufacık tek bir sorun yaşamadım. Fakat bu konuda da sıkıntı yaşayanlar mevcuttu yurtta özellikle Türk arkadaşlar çok şikayetçi idi. Bu sorunlar da hırsızlık falan değildi. Hiç hatırlamıyorm olduysa öyle birşey. Sadece alarm kurma. Gece ışığı açma çöplerin kokması vs. sorunlardı. Genel olarak avrupalı arkadaşlar bence daha ılımlı ve dikkatliydiler bu konularda.

Bunla ilgili de bir anı anlatayım sevdiğim bir arkadaşımın odasına gece bir ekvatorlu girip sarhoş kafayla köşede ısıtıcının yanına işeyip çıkmış sabah koku olunca dank etti diyor. Gece gördüklerini rüya sanmış uykulu uykulu anlamadım noluyor diyordu