kacinci sinifsin sen ?
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
ikinci sinifsan falan buyuk olasilikla sorun olmaz ama ilk sinifsan tek vize sonuclariyla sikinti olabilir.ama eger 2. veya 3.sinifsan o kadar sorun olmaz onu dusunmez bile orada.
3. s?n?f ö?rencisiyim, sa?olas?n hocam azbuçuk rahatlad?m, birde dedi?im gibi her?eyi en acelesinden yapt?rsam vize görü?mesini ne zamana alabilirim?
Konu serkan_c tarafından (21-12-2009 Saat 02:50 AM ) değiştirilmiştir.
tamam o zaman sorun olacagini sanmiyorum...
vize gorusmesi en erken subatta bildigim kadar?yla
En erken 4 ay once gitmeden
o zaman benm güncel transkript 2nin alt?na dü?er, ben bu durumda ?uan ki transkripti onaylatsam vize görü?mesi için, vize görü?mesine gitti?imde benden illa güncel transkript istemezler mi yani.
bu transkirpt i?i nas?l oluyor? Genel ortalamaya m? bak?yorlar yoksa en son dönemin ortalamas?na m??
benim ?imdi genel ortalamam 2 nin üstünde fakat fazla ders ald?g?m için mutlak her dönem 1 veya 2 dersten notum FF dir.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
evet muzo break kardes dogru soylemis ffler sorun yapmaz.
Güzelöyle olmasa 2 dönem bütün dersler FF
Okula pek gitmiyordumda.
Arkada??m e?er sadece 1. dönem transkriptini al?p vize görü?mesine Ankara yada ?stanbul'dan girmen durumunda hiç ?ans?n yok.Çünkü senden kesinlikle 2. dönem transkriptini bize yolla diyeceklerdir.Çünkü vize görü?meleri 1 ?ubat'ta ba?l?yor ve elçili?in bu seneki bildirisinde kesinlikle dönem transkripti getirmesi zorunlu diye belirtiliyor.Sana 221 g maddesi geregince üzerinde kutucuklar olan ve eksik evraklar? bildiren bir belge verecekler orda ds-2019 formu,Sevis dekontu i?aretli olacak ve di?er kutucu?unda aç?klamaya 1. dönem transkriptini gönder yazar ve bize pasaportunla beraber bu belgeleri yolla derler.Sende istesende istemesende yollars?n ve bu dönem notlar?n? görüncede sana red verirler.Ancak K?br?s'taki vize ba?vuru bürosunda durum farkl?,sen Lefko?e'de vize ba?vurunu erkenden yapabilirsin ve ordakiler senin durumunu k?br?staki uygulamaya göre de?erlendirebilir ve vize alma ?ans?n olabilir.Ama tekrardan söylüyorum ?stanbul yada Ankara'dan vize alman mümkün de?il.
Konu mtbrider tarafından (22-12-2009 Saat 02:08 AM ) değiştirilmiştir.
Konu Muzo tarafından (22-12-2009 Saat 02:39 AM ) değiştirilmiştir.
dü?ük transkriptin ilan edilmeden önce, eskisini hemen ç?kartt?r ve onla git görü?meye, ayn?s? bana olmu?tu gitti?im ilk sene, problem ç?karmad?lar.ama sanada bu ?ekilde olucak diye bi kural yok, umar?m istedi?in gibi olur
benim kafam biraz daha kar??d? arkda?lar
Örnegin
CEIT 316 BB * 3
CEIT 356 CC * 3
CEIT 358 CB * 3
CEIT 359 FF * 3
CEIT 360 FF * 3
EDS 254 FF * 3
EDS 355 BA * 3
Her dersin kredisi 3
yukar?daki notlar 1 döneme aittir. Bu dönemin not ortalamas? :1,57 Bunu hesaplarken kal?nan derslerin kredisinide al?p o ?ekilde hesaplad?m.Bu ?ekilde mi transkirtp hesaplan?yor? Yoksa kal?nan dersler hariç di?er derslerin ortalamas??
not:E?er gelecek dönem kaln?nan dersler geçilmi? ise bunun bir faktörü varm?d?r?
tamam arkada?lar panik yapm???m biraz ben 3 kez üst üste kald?g?m dersi ve sonradan geçdigim halde o dersi FF olarak hesaplmaya kalkd?m ve sonu? hüsran olmusdu.
?imdi ortalama 2,45 civar?nda seyrideyor iyi haber
relax
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks